Hoş geldin DostumSelam ben emre 21 yasindayım herkese tanıstığıma memnun oldum![]()
hos buldukHoş geldin Dostum
tanıştığıma memnun oldum mertmert 23 izmir motor sevdalısı oyun meraklısıyım gezmeye bayılır oyun oynamasını severim
ohh afiyet olsun brom bende memnun oldum tanıştığımaadım yusuf, 24 yaşındayım namı değer bal porsuğu inatcıyım hiç bir zehirden etkilenmem herşeyi yerim midesiz bir adamım istabul çöplüğü gibi bir midem vardır tanıştıgıma memnun oldum hocam![]()
biraz garipti ama tanıştığıma memnun oldumas adın yok yaşım 21
tanışma amaclıselam reis hg Cihat yaş 27 garip bi post ama mennun oıldum .d
hoşbuldukAramıza hoş geldin, Emre![]()
hoşbulduk tanışdıgıma memnun oldum ama ismim erkan değil emreAramıza Hoşgeldin Erkan bende Namı Diğer Leader
vayy benim gibi birisiHoşgeldin Dostum ben Gökhan (18) . Hilesiz oyun oynamam oynarsamda sürekli oynamam sarmıyormemnun oldum
(ha bide warzone hilesi kovalıyorum sitedeki herkesin başının etini yedim)
![]()
forumda bazı kardeşlerimide ayarttım warzone hilesinde destek veriyorvayy benim gibi birisiben de zamanında unturned hilesi için miletin başını yiyordum, hoşbulduk tanışdıgıma memnun oldum
bende istiyorum ya warzone hilesi baya sarar ya oyun mukemmel zevkli zaten hileyle 2 kat artar zevkiforumda bazı kardeşlerimide ayarttım warzone hilesinde destek veriyor![]()
oyundaki anti cheati kırmak çok kolay herhalde oyunda herkes hile ama ücretli hileler free olanlarda selamın aleyküm ben virüs pc ye bulaşmaya geldim misalibende istiyorum ya warzone hilesi baya sarar ya oyun mukemmel zevkli zaten hileyle 2 kat artar zevki
Aynen oyle yaoyundaki anti cheati kırmak çok kolay herhalde oyunda herkes hile ama ücretli hileler free olanlarda selamın aleyküm ben virüs pc ye bulaşmaya geldim misali![]()