Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selam ben emre 21 yasindayım herkese tanıstığıma memnun oldum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
mert 23 izmir motor sevdalısı oyun meraklısıyım gezmeye bayılır oyun oynamasını severim

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adım yusuf, 24 yaşındayım namı değer bal porsuğu inatcıyım hiç bir zehirden etkilenmem herşeyi yerim midesiz bir adamım istabul çöplüğü gibi bir midem vardır tanıştıgıma memnun oldum hocam :D

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
adım yusuf, 24 yaşındayım namı değer bal porsuğu inatcıyım hiç bir zehirden etkilenmem herşeyi yerim midesiz bir adamım istabul çöplüğü gibi bir midem vardır tanıştıgıma memnun oldum hocam :D
ohh afiyet olsun brom bende memnun oldum tanıştığıma

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
selam reis hg Cihat yaş 27 garip bi post ama mennun oıldum .d

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hoşgeldin Dostum ben Gökhan (18) . Hilesiz oyun oynamam oynarsamda sürekli oynamam sarmıyor :D memnun oldum :D (ha bide warzone hilesi kovalıyorum sitedeki herkesin başının etini yedim) :)

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hoşgeldin Dostum ben Gökhan (18) . Hilesiz oyun oynamam oynarsamda sürekli oynamam sarmıyor :D memnun oldum :D (ha bide warzone hilesi kovalıyorum sitedeki herkesin başının etini yedim) :)
vayy benim gibi birisi :D ben de zamanında unturned hilesi için miletin başını yiyordum, hoşbulduk tanışdıgıma memnun oldum

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bende istiyorum ya warzone hilesi baya sarar ya oyun mukemmel zevkli zaten hileyle 2 kat artar zevki
oyundaki anti cheati kırmak çok kolay herhalde oyunda herkes hile ama ücretli hileler free olanlarda selamın aleyküm ben virüs pc ye bulaşmaya geldim misali :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...