Seçkin Üye
kanka gitar çalmasını ne kadar sürede öğrendin bu kurslara felan gidince doğru düzgün öğretiyorlarmı merak ettimsımple 15 yaşındayım işsizlik abidesi hobiiilerimle ilgileniyorum pc,gitar,satranç...vb
kanka gitar çalmasını ne kadar sürede öğrendin bu kurslara felan gidince doğru düzgün öğretiyorlarmı merak ettimsımple 15 yaşındayım işsizlik abidesi hobiiilerimle ilgileniyorum pc,gitar,satranç...vb
kimine göre değişir kursa sağdece öğrenmek için değilde hoca ile kanka olursan daha çabuk öğreniliyor daha eğlencelide geçiyor ben 1 ayda işi çözdüm 2. sınıfta başlamıştım şu sıralar sınvalardan dolayo çalmayı bıraktım ama gene başlayacağımkanka gitar çalmasını ne kadar sürede öğrendin bu kurslara felan gidince doğru düzgün öğretiyorlarmı merak ettim
1 ay kadar kısa sürede öğrenilebiliyorsa sorun yok çalmayı çok istiyorum kursa giderden gitarı bizmi alıyoruz yoksa onlarmı veriyorkimine göre değişir kursa sağdece öğrenmek için değilde hoca ile kanka olursan daha çabuk öğreniliyor daha eğlencelide geçiyor ben 1 ayda işi çözdüm 2. sınıfta başlamıştım şu sıralar sınvalardan dolayo çalmayı bıraktım ama gene başlayacağım![]()
hemşeri sayılırız be abi aramızda 3 saat varaleykum selam gardaşım angaralıyım bende yaş 23
asker arkadaım vardı sıvaslı dursun gül adamın dıbıydı ya devremkoskoca formda tek benmi sivaslıyım![]()