Çözüldü Tarayıcı üzerinden bir şey indirirken hızım düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Steam ve Epic Games gibi yerlerden oyun indirirken 40 gb 1-2 saate indiriyorum max lakin tarayıcılarda 40gb 12-15 saat diyor lütfen yardım edin.

Çözüm
idm kullanmak işine yarar. özellikle büyük boyutlu dosyalarda tarayıcılardaki indirmelerde meydana gelen kopmalardan bazı dosyalar hata verir bazıları eksik iner. en önemlisi indirme hızında kesintiye ugratır. idm'de (veya benzeri uygulamalarda) çok nadir böyle bir şeyle karşılaşırsın
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar sorununuz şundan kaynaklanıyor olabilir dosyayı indirdiğiniz sayfanın ya da sitenin download hızını kısıtlaması gibi durumlar söz konusu olabiliyor Bu Gibi durumlarda IDM Kullanabilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şimdi bazı download sitelerinin premium versiyonları vardır bu sayede hızlı indirmeni sağlar, free kullanma durumunda hızını 80-150kb/s civarında bırakır ki kafayı ye premium almak iste. ama sen normal indirmelerde bile bir hız sorunu yaşıyosan Internet Download Manager kullanmaya başla ben de IDM ile Opera'da 35mb/s internetle 500kb/s ile indirme yaptığım zamanlarda tanıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
nereden indirdigine ve indiridigin hedefin serverinin kac hizla indirmene izin verdigine gore degisiyor. yani senlik bir durum soz konusu degil.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
idm kullanmak işine yarar. özellikle büyük boyutlu dosyalarda tarayıcılardaki indirmelerde meydana gelen kopmalardan bazı dosyalar hata verir bazıları eksik iner. en önemlisi indirme hızında kesintiye ugratır. idm'de (veya benzeri uygulamalarda) çok nadir böyle bir şeyle karşılaşırsın

Çözüm
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar sorununuz şundan kaynaklanıyor olabilir dosyayı indirdiğiniz sayfanın ya da sitenin download hızını kısıtlaması gibi durumlar söz konusu olabiliyor Bu Gibi durumlarda IDM Kullanabilirsiniz
Arkadaşım deniyor onda bu sorun olmuyor muhtemel sorun benimle alakalı.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İnternetin de bir sorunda ola bilir kral yada indirdigin istelerin download hızı kısıtlı ola bilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka ben idm kullansamda bu sorunla karşılaşıyodum ve hatta bir şey indirirken herhangi bir oyuna girsemde indirme hızım durmaya yakın oluyordu. Ben laptop wifi ile kullanıyordum interneti sonra internet kablosu alıp internetimi öyle bağladım 2 sorunda düzeldi wifi kullanıyosan ıdm indirip bir de kablolu bağlantı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...