idm kullanmak işine yarar. özellikle büyük boyutlu dosyalarda tarayıcılardaki indirmelerde meydana gelen kopmalardan bazı dosyalar hata verir bazıları eksik iner. en önemlisi indirme hızında kesintiye ugratır. idm'de (veya benzeri uygulamalarda) çok nadir böyle bir şeyle karşılaşırsın
Merhabalar sorununuz şundan kaynaklanıyor olabilir dosyayı indirdiğiniz sayfanın ya da sitenin download hızını kısıtlaması gibi durumlar söz konusu olabiliyor Bu Gibi durumlarda IDM Kullanabilirsiniz
şimdi bazı download sitelerinin premium versiyonları vardır bu sayede hızlı indirmeni sağlar, free kullanma durumunda hızını 80-150kb/s civarında bırakır ki kafayı ye premium almak iste. ama sen normal indirmelerde bile bir hız sorunu yaşıyosan Internet Download Manager kullanmaya başla ben de IDM ile Opera'da 35mb/s internetle 500kb/s ile indirme yaptığım zamanlarda tanıştım.
idm kullanmak işine yarar. özellikle büyük boyutlu dosyalarda tarayıcılardaki indirmelerde meydana gelen kopmalardan bazı dosyalar hata verir bazıları eksik iner. en önemlisi indirme hızında kesintiye ugratır. idm'de (veya benzeri uygulamalarda) çok nadir böyle bir şeyle karşılaşırsın
Merhabalar sorununuz şundan kaynaklanıyor olabilir dosyayı indirdiğiniz sayfanın ya da sitenin download hızını kısıtlaması gibi durumlar söz konusu olabiliyor Bu Gibi durumlarda IDM Kullanabilirsiniz
kanka ben idm kullansamda bu sorunla karşılaşıyodum ve hatta bir şey indirirken herhangi bir oyuna girsemde indirme hızım durmaya yakın oluyordu. Ben laptop wifi ile kullanıyordum interneti sonra internet kablosu alıp internetimi öyle bağladım 2 sorunda düzeldi wifi kullanıyosan ıdm indirip bir de kablolu bağlantı dene