Sapiens'i okumuştum göz atacağım teşekkürler.homo deus
Yanlış yere yazdınız sanırım.Mükemmel olmuş ama bende bazı özellikler çalışmıyor hocam?
Çok teşekkürler, bende güzel bir yerli tarih kitabı arıyordum istek listeme ekledim.zeytindağı aga tavsiye ederim
nutukArkadaşlar bana güzel tarih kitapları önerebilir misiniz? Dünya tarihi, bir uygarlığın/milletin tarihi kitapları fark etmez. Her türlü tarih kitabına açığım.
hangi tarihi istiyorsuunArkadaşlar bana güzel tarih kitapları önerebilir misiniz? Dünya tarihi, bir uygarlığın/milletin tarihi kitapları fark etmez. Her türlü tarih kitabına açığım.
İnceleyeceğim.hata neredeydi
Tıpkıbasımından okuduğum bir kitap, kitap arşivim iyidir. Bir Türk evladının da Nutuksuz bir kitap arşivi olmaz.nutuk okumadıysan oku ben tarihle o kadar ilgilenmem ama cok cekici bi kitap.
Hata Neredeydi kitabını araştıracağım 2 öneri gelmiş. Diğerleri okuduğum kitaplar yine de çok teşekkür ederim.nutuk
hata neredeydi
kavgam
Yukarıda da belirttiğim gibi, fark etmiyor.hangi tarihi istiyorsuun
Semerkant harici diğerlerini okudum. Semerkant'ı değerlendireceğim teşekkürler.
- Nutuk – Mustafa Kemal Atatürk.
- Şu Çılgın Türkler – Turgut Özakman.
- Semerkant – Amin Maalouf.
- Katre-i Matem – İskender Pala.
- Veda – Ayşe Kulin.
- Osmancık – Tarık Buğra.
- Fedailerin Kalesi Alamut – Vladimir Bartol.
- Devlet-i Aliyye – Halil İnalcık.
İkisini de araştıracağım.Son cüret, Zeytindağı
İlber Ortaylı'nın çoğu kitabını okudum Atatürk'te dahil olmak üzere. Anka kuşunu araştıracağım, teşekkürler.ilber ortaylı atatürk
okumadıysan oku derim
Anka Kuşu Yilmaz Özdil kitabı
Hangi olay?celal şengörun şu son anlattıgı olaydan sonra tum albenisi gitti
Çoğunu okuduğumu zaten belirttim.Celal Şengör'ün kitaplarına bakmanı kesinlikle öneririm
nutuk kitabı önerimdir atatürkün hayatını anlatıyordu sanırımArkadaşlar bana güzel tarih kitapları önerebilir misiniz? Dünya tarihi, bir uygarlığın/milletin tarihi kitapları fark etmez. Her türlü tarih kitabına açığım.