ilk defa duydum araştırıyım hemen .dDomaniç Savaşı benide bu etkiledi
tamam kankailk defa duydum araştırıyım hemen .d
evet plevne savaşı çok iyi bir savaş gazi osman paşanın harikalarıyla doluilk defa duydum araştırıyım hemen .d
Rusya'ya karşı tam 145 gün savaşmak çok büyüleyicievet plevne savaşı çok iyi bir savaş gazi osman paşanın harikalarıyla dolu
15 temmuz savaşmı kanka allah aşkına darbe girişimi olmuştu15 Temmuz![]()
Bir de şimdiki haline bakBağdat Fethi
Sonuçta silahlı saldırı olmadı mi dostum iyi araştır savaş mi değil mi öğren15 temmuz savaşmı kanka allah aşkına darbe girişimi olmuştu
darbe bile sayılmıyorken sen ne savaşından bahsediyorsun dostumSonuçta silahlı saldırı olmadı mi dostum iyi araştır savaş mi değil mi öğren
Kafanız mi güzel darbe sayılmıyorsa neden yas tutuluyor resmî tatil yapılıyor bayrak asılıyor kaç yaşındasınız gelmıs bana burda 15 temmuzun savaş olmadığını darbe olmadığını söylüyorsundarbe bile sayılmıyorken sen ne savaşından bahsediyorsun dostum
Darbe olduysa askerler niye yönetime el koymadı sen dalga geçiyorsun benceKafanız mi güzel darbe sayılmıyorsa neden yas tutuluyor resmî tatil yapılıyor bayrak asılıyor kaç yaşındasınız gelmıs bana burda 15 temmuzun savaş olmadığını darbe olmadığını söylüyorsun
Kaç şehit verdik kaç Gazi verdik cahillik yapmayın gidin araştırın 10 sene sonra kitaplarda çıkacak 15 Temmuz gelmjs burda darbe sayılmıyor dıyor başkasına söyleseniz sizi rencide eder emin olun bıs konuşmayın
Hangi askerlerden bahsedıyorsun dostum ?Darbe olduysa askerler niye yönetime el koymadı sen dalga geçiyorsun bence
Darbe değil darbe girişimi oldu sadece girişim.
Şevket değil devlet olacakHangi askerlerden bahsedıyorsun dostum ?
Niye milyonlara insan darbe dedi bunlar yalan mu edıyor keyfi olarak mi darbe 15 Temmuz darbesi diyorlar aklınızı yıkamışlar sizin
Girişimde nerde yüzlerce insan şehit oldu
Niye herkes sokağa döküldü vatanını korumak için niye kendilerini mermi önüne attı
Ee kurtuluş savaşında da olmadı mu herkes merminin önünde bununla diğer farklı ne ki iyi araştır dostum ciddiyim ben fetocu demesinler sonra sana sıkı bi araştırma yap
Darbe ne için yapıldı devlete el koymak için değil mi
Eski zamanlar ne için savaş yaptı Şevket için değil mi gelmjs burda bana laf yapıyorsun
Nasıl farklı konu keyfi olarak şehit olunmuyor yA da dur ben izlim diye sokağa dökülmüyor insanlar bi sebeb için sokağa dökülüyor sonuçta bi darbe pşanlandı olmadı zaten ben oldu diue bişi demedim planları olmadı ama onca şehit onlara yetti zTen amaçları buydu devleti kimse alamaz zaten su saaten sonrakardeşim şehit olmak insanların sokağa dökülmesi farklı konu
60 da darbe oldu askerler yönetimi ele aldı
80 de darbe oldu askerler yönetimi ele aldı
ama 15 temmuz darbe değil. Darbe girişimidir, darbe başarılı olmadı ki 15 temmuz darbesi diyelim biraz mantıklı düşünsen algılarsın herhalde dostum
Post automatically merged:
insanlar sokağa döküldü, şehitler oldu ve darbe önlendi yani darbe olmadı
Aynen kardeşimNasıl farklı konu keyfi olarak şehit olunmuyor yA da dur ben izlim diye sokağa dökülmüyor insanlar bi sebeb için sokağa dökülüyor sonuçta bi darbe pşanlandı olmadı zaten ben oldu diue bişi demedim planları olmadı ama onca şehit onlara yetti zTen amaçları buydu devleti kimse alamaz zaten su saaten sonra
Sizin savaştan kastettiginiz Rusların hepsi Türkiye’ye saldırırsa o zaman savaş olur diye düşünüyorsunuz yok öyle bi dünya
Feto denen şey ABD’yi toplayıp yine devleti alamaz onlar eskide kaldı nüfus arttı insanlar çoğaldı bu dediklerin eskide kaldı dostum tarih çalış az