Uzman Üye
kanka kız için tatil yapmak istiyorsan izlanda ve ukrayna veya brezilya daha iyi dubai de yüksek binalar ve zengin kişiler var bir de ucuz tabi dolarla
Tmm knk Ukrayna iyidir
kanka kız için tatil yapmak istiyorsan izlanda ve ukrayna veya brezilya daha iyi dubai de yüksek binalar ve zengin kişiler var bir de ucuz tabi dolarla
kanada da da ilgini çeken neKanadaya Gitmek İsterdim Tatile
kanada da da ilgini çeken ne
Oranın Yeşilliğini Doğasını Görmek İsterim Ormanda Ahşap Evde Kalmak İsterdimkanada da da ilgini çeken ne
kanka ben her yere giderdimKnk sen nereye giderdin
Oranın Yeşilliğini Doğasını Görmek İsterim Ormanda Ahşap Evde Kalmak İsterdim
hmm demek doğal hayat seviyoruz inşallah gidersinOranın Yeşilliğini Doğasını Görmek İsterim Ormanda Ahşap Evde Kalmak İsterdim
hmm demek doğal hayat seviyoruz inşallah gidersin
aynen kanka ama çok pis sivrisinek olur tatilin tadı kaçar o zamanDoğal Hayat iyidir knk
aynen kanka ama çok pis sivrisinek olur tatilin tadı kaçar o zaman
kanka orman da nasıl sineklik takacaksın ?E knk sineklik takarız beyin bedava![]()
kanka orman da nasıl sineklik takacaksın ?
Knk burdan götürürüm![]()
kanka çama taktın diyelim tatildesin ya ormanda gezintiye çıktın o zaman nereye takacaksın ?
anladım kanka diyeceğini tahmin ettimKnk bişey derimde olmaz![]()
anladım kanka diyeceğini tahmin ettim![]()
Ss sessiz knk başka Rusya ya giderim tatile
kanka russya ekonomik krizde güzel taktik rusyaya tatile gitmek rus hatunları kolay tavlarsın o zaman mani keş olursun
![]()
kanka aynen 1 m daha fazla kız sayısı erkek sayısından tatil için idealValla ya bir sürü kız var
kanka aynen 1 m daha fazla kız sayısı erkek sayısından tatil için ideal
ben tatil için izlandaya giderdim