Seçkin Üye
hawaii de
neden ki ekonomisi kötü daha iyi oteller de falan kalırım diye miAyn ama ben rusyada kararliyim
neden ki ekonomisi kötü daha iyi oteller de falan kalırım diye mi
hawaii güzel yer kanka tatil yapılır ama tl dolar arkşında bir değeri yok ekonomisi türkiyeye eş değer ülkelerde tatil yapman daha iyi olurhawaii de
hawaii güzel yer kanka tatil yapılır ama tl dolar arkşında bir değeri yok ekonomisi türkiyeye eş değer ülkelerde tatil yapman daha iyi olur
aynen ozaman rusya tatil için idealKızlar ve otel için knk
aynen ozaman rusya tatil için ideal
cekik gözlü seviyorsan tayvan da da tatil yapabilirsin gece hayatı çok hareketli
kanka sen sağdece otel için mi tatile çıkıyorsunGüzel bir otel olduktan sonra yerin çok bir önemi yok bence
Yani evet ben pek sevmem gezmeyi , dolaşmayıkanka sen sağdece otel için mi tatile çıkıyorsun
.
tayvan ekonomiside rusya gibi kırılgan ve türkiyeye göre kötü tatil yapılabilirAynen cekik gözlüde olur bence her sene başka bir yere gidiyim
kanka otelin bi denize veya boğaz gibi manzara bakması var bi de sokağa bakması var yer her şekilde etken olurYani evet ben pek sevmem gezmeyi , dolaşmayı
tayvan ekonomiside rusya gibi kırılgan ve türkiyeye göre kötü tatil yapılabilir
Post automatically merged:
kanka otelin bi denize veya boğaz gibi manzara bakması var bi de sokağa bakması var yer her şekilde etken olur
aynen katılıyorum ama çok fazla sevinmemek lazım enflasyon düşük olduğu için türkiye kadar olmasa da maddi gider olabilirBencede ekonomisi düşük olduğu için iyi tatil yapılır
Issız Bir Adada Tek Başima Hayatta Kalmak Üff Ed Stafford gibitatil yapmak isteseniz hangi ülkenin şehrin de tatil yapardınız
:kanka sen naptın yaa öyle tatil dedik sen savaşmaya gidiyorsun kim tutar seniIssız Bir Adada Tek Başima Hayatta Kalmak Üff Ed Stafford gibi![]()
irlanda ve amsterdam ekonomisi iyi olan bölgeler maddi yönden zorluk çekeblirsinirlanda ou amsterdam
kanka amster damın ekonomisi seni zorlayabilir euro tl karşısında çok değerliAmsterdamda yapmak isterdim hep hayalimdir