ADS Service
Onaylı Üye
Zorlasın kanka para sıkıntı değil sadece tek gitmek istemiyorum üni bitirdikten sonra evlenip gitmeyi hayal ediyorumkanka amster damın ekonomisi seni zorlayabilir euro tl karşısında çok değerli
Zorlasın kanka para sıkıntı değil sadece tek gitmek istemiyorum üni bitirdikten sonra evlenip gitmeyi hayal ediyorumkanka amster damın ekonomisi seni zorlayabilir euro tl karşısında çok değerli
ingiltere de tatil yaptığına göre maddi durum iyi kankaEngland wadebridge polzeath beach tek geçerim surf cenneti daha önce 2 kez gittim efsane güzel yok böyle beach
inşallah gercek olur ama üniden sonra işin sağlam olursa istediğin yerde tatil yaparsınZorlasın kanka para sıkıntı değil sadece tek gitmek istemiyorum üni bitirdikten sonra evlenip gitmeyi hayal ediyorum
orası çok nemli ve havası basık olur çok da yağmur yağar ayrıca euro tl karşısında oldukca değerli maddi durumunu zorlayabilirAlmanya
iskandinav ülkelerini çok seviyorumtatil yapmak isteseniz hangi ülkenin şehrin de tatil yapardınız
aynen finlandiya efsane gitmek istiyorum oraya tatil değilse bile sırf finlandiya ya eğitim için gidiliriskandinav ülkelerini çok seviyorum
maldivler de son derece güzel bir yer tatil yapmaya uygunMaldivler![]()
kanka amerika evet iyi ama dolar tl karşısında yüksek ve son zamanlar da iç savaşa doğru gidiyor tatil için problemli bir yer olabiliramerikada yapmak isterdim dostum