Xerathla çok güzel taşırsın dostumGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı
Top lane de darius jung da kayn midde hasaki veya yone adc samira sup karahasat lux ama tek başına tasımak zor feedleyenler birbirine sövenler doluGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı
vayne samiraGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı
SC ile Mid için ViktorGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı
xerath biraz late de güçsüz kalıyor varmı başka önerebileceğin oyunu hızlı bitirmeye yönelikXerathla çok güzel taşırsın dostum
o zaman direk kalista al bitirirsin.xerath biraz late de güçsüz kalıyor varmı başka önerebileceğin oyunu hızlı bitirmeye yönelik
geçen oyunlarda top, gnar ı feedledigi icin gnar tüm oyunun içinden geçti takımı geride kalmış olsa bile. ne kadar kasmış olursak olalım çelikyürekli gnarı durduramadık. ben gnar diyorum cunku op baya lakin küçük halindeyken dikkat etmek gerekGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı