TBH: Task Bar Hero Unlimited Gold - DLC Unlocker

Çalışıyor Task Bar Hero Hack- Trainer — Unlimited Gold, XP Gain, All Unlocker [v1.00.11]

İndirmek için izniniz yok
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
günccelleme beklemedeyiz kral eline emeğine sağlık güzel ekmeğini yedik. 4 gün kullandım arkadaslar ban yemedim rünleri fulledim suan güncelleme bekliyorum gelirse tekrar kullanıcaam :DD

Üye
15 Haziran güncellemesinden önce 1 gün kullandım sentez de yapmadım 15 haziran sonrası gelen güncellemeden sonra akşama doğru ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
15 Haziran güncellemesinden önce 1 gün kullandım sentez de yapmadım 15 haziran sonrası gelen güncellemeden sonra akşama doğru ban yedim
kanka 2 ayrı hesapta yaptım 2 sinde de ban yemedim kaç saat açık bıraklıyorsunuz hileyi ben max 1 2 saat bıraktım sonrasında 1 saat normal oynadım belki bu yüzden ban yememişimdir 24 saat mi açık bırakıyorsunuz hileyi napıyosunuz

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka 2 ayrı hesapta yaptım 2 sinde de ban yemedim kaç saat açık bıraklıyorsunuz hileyi ben max 1 2 saat bıraktım sonrasında 1 saat normal oynadım belki bu yüzden ban yememişimdir 24 saat mi açık bırakıyorsunuz hileyi napıyosunuz
ilk açtığım hesapta 10 saat oynadım ban yedi sonra bi hesap daha açtım 30 35 saattir hileli oynadım bir sıkıntı olmadı sentez felan hepsi 100

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
küp lvl i atlatmak zor gibi sadece onu fulleyecektım fıx yedi ya