ban yiyince steam de gözüküyor mu ban yedin diye15 Haziran güncellemesinden önce 1 gün kullandım sentez de yapmadım 15 haziran sonrası gelen güncellemeden sonra akşama doğru ban yedim
Aynen bildirim geliyor ayrıca profilde gözüküyorban yiyince steam de gözüküyor mu ban yedin diye
kanka 2 ayrı hesapta yaptım 2 sinde de ban yemedim kaç saat açık bıraklıyorsunuz hileyi ben max 1 2 saat bıraktım sonrasında 1 saat normal oynadım belki bu yüzden ban yememişimdir 24 saat mi açık bırakıyorsunuz hileyi napıyosunuz15 Haziran güncellemesinden önce 1 gün kullandım sentez de yapmadım 15 haziran sonrası gelen güncellemeden sonra akşama doğru ban yedim
ilk açtığım hesapta 10 saat oynadım ban yedi sonra bi hesap daha açtım 30 35 saattir hileli oynadım bir sıkıntı olmadı sentez felan hepsi 100kanka 2 ayrı hesapta yaptım 2 sinde de ban yemedim kaç saat açık bıraklıyorsunuz hileyi ben max 1 2 saat bıraktım sonrasında 1 saat normal oynadım belki bu yüzden ban yememişimdir 24 saat mi açık bırakıyorsunuz hileyi napıyosunuz
ben kullanıyorum şuan sorunsuz para kasıyorum yaratıklara tek atıyo, steam oyunu güncelleyince tekrardan eski sürümü indiriyorum. 4. günüm ban yemedimgüncellenmesi gerek
steam konsol dan mı eski sürümü yüklediniz hocamben kullanıyorum şuan sorunsuz para kasıyorum yaratıklara tek atıyo, steam oyunu güncelleyince tekrardan eski sürümü indiriyorum. 4. günüm ban yemedim
evet sanırım paralı dlc i açmadığım için ban yemedimsteam konsol dan mı eski sürümü yüklediniz hocam
item yaparken kayboluyor eski sürümdeevet sanırım paralı dlc i açmadığım için ban yemedim
evet şuanlık karakter rün kasma peşindeyimitem yaparken kayboluyor eski sürümde
hocam dc verir misinizevet sanırım paralı dlc i açmadığım için ban yemedim
eski sürümü yükleyip kullanabilirsinküp lvl i atlatmak zor gibi sadece onu fulleyecektım fıx yedi ya
dc yok malesefhocam dc verir misiniz
steam adını verir misin kankadc yok malesef