taslak neden kaydedilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar dün bir tane hile buldum ve bunu paylaşmak istedim anlattım video çektim siteye girdim baktım , bakalım kaydedilmişmi diye edilmişti sonra kapattım bugün bi açtım yok yani neden böyle aynısını başka bir hile paylaşırkende yaşadım yani bida paylaşmıcam neden paylaşıyım o kadar emek veriyorsun hop yanlışlıkla kapattın veya baktın kaydedilmiş kapattın yarın paylaşırım diye çünkü akşam saatlerindeydi bakıyosun yok neden böyle ? Benim mi hatam var anlamadım. Bide aynı konuda örneğin Diğer Popüler Oyun & Hile'de konu açtım ve tekrar yeni bir sekme açıp ordan aynı konuyu seçtim yani kaydedilmişti her şey duruyordu yardımcı olursanız sevinirim.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bazen Öyle Oluyor ne hilesiydi yine paylaş aynı sorun olursa yöneticiler yardım eder zaten

2.si ise herşeyi yaptın paylaş dediğinde yavaş paylaşıyor sende paylaşılmıştır diye çıkıyosun ondanda olabilir.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Paylaşma kardeşim, sen kendi açacağın konuya önem vermiyorsan ben neden vermek zorundayım ? Yazdığın editörde taslak kısmı var orada taslak olarak kaydedebiliyorsun zaten. Diğer türlü hiç kaydetmeye basmazsan çerez olarak duruyor yazdıkların, yani chrome aniden kapanır tüm yazdıkların gider diye editöre yazdıkların belirli bir süre tutuluyor. Ama sen diyorsunki akşam yazdım kapattım sabah yok.

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sitemimi belirtiyorum sadece neden böyle sert çıkış anlamadım. Neden önem vermiyim önem veriyorumki videolar çekiyorum anlatımını içeren kullanımını içeren resimli anlatımını koyuyorum yazılı anlatımını koyuyorum eğer telefon ile ilgili ise tefefon üzerinden video çekiyorum tamam önem vermiyorumki bunları yapıyorum ve paylaştığım hileyi isteyenlererede önem vermiyorumki bu hileyi paylaşıyorum...

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
1536318083115.png

Taslağı kaydedip gizli modda giriş yaptığım halde taslak kalıyor yani işin çerezlerle alakası yok ama senin elinle kaydetmen gerekiyor.
Eğer oda çalışmıyorsa konunun kod editöründen bbcode halini kopyalayıp not defteriyle kaydedebilirsin.

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sitemimi belirtiyorum sadece neden böyle sert çıkış anlamadım. Neden önem vermiyim önem veriyorumki videolar çekiyorum anlatımını içeren kullanımını içeren resimli anlatımını koyuyorum yazılı anlatımını koyuyorum eğer telefon ile ilgili ise tefefon üzerinden video çekiyorum tamam önem vermiyorumki bunları yapıyorum ve paylaştığım hileyi isteyenlererede önem vermiyorumki bu hileyi paylaşıyorum...
Açtığın konuya önem versen konuyu notepad a bbcode style kaydederdin. 2010 yılında en azından ben böyle yapıyordum. Ayriyetten daha önceden belirttiğim gibi taslağa elle kaydetmeden uzun süreli yazdıklarınızı kaydedemezsiniz. @LeftSpace aniden chrome kapatılınca kendiliğinden kaydedilen çerez diye biliyorum.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Açtığın konuya önem versen konuyu notepad a bbcode style kaydederdin. 2010 yılında en azından ben böyle yapıyordum. Ayriyetten daha önceden belirttiğim gibi taslağa elle kaydetmeden uzun süreli yazdıklarınızı kaydedemezsiniz. @LeftSpace aniden chrome kapatılınca kendiliğinden kaydedilen çerez diye biliyorum.
+1 :brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...