Team Speak nasıl kullanılır yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İndirdim ama kullanamıyorum yardım
I downloaded but cannot use help

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sunucu lazım önce

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sana bir ip veriyor oraya giriyorsun Ipleride bulman gerek anca öyle Ama skype discord daha işlevsel olur diye düsünüyorum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ts3 ben 5 senedir kullan cs1.6 için kardesım ornek olarak cs1.6 soylıyım swler varya csde orda sunucuya gıttınmı her sunucun kendı ts3 u var ts3 yazarak onların tslerını gıdıp konusuyorsun yetkı vb. yanı bırebır mesaj ıcın ve konusmak ıcın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Teamspeak, internet üzerinden kaliteli ses iletişimi gerçekleştirmenizi sağlayan programdır.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Connect basıp girmek istediğin IP'yi satıra yazıp "connect" diyip sunucuya girmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
TeamSpeak ' ı Açıyoruz...

TeamSpeak ' Da Açılan Pencerede Yukarıda Bulunan ''Connections'' Penceresine Tıklayarak ''Connect'' Diyoruz..
Karşımıza Connect ' den sonra Ufak Bir Pencere Çıkacak Orada ''Server Address'' Yazan Bölüme Oynadığınız Serverin Ts ip sini Yazın.
Daha Sonra Altında ''Nickname'' Yazan Bölüme Oyundaki Nickinizi Yazın.. (Sizi Tanıyabilmeleri İçin)
Server Password Yazan Bölüm Zorunlu Değildir.
Ancak Servere Ya da Ts odasına Adminler Ya da Yöneticiler Şifre Koyarsa Ancak o zaman oraya şifreyi yazıcaz.
Eğer şifre yoksa boş bırakın...
Herşeyi tamamladıktan sonra ''Connect'' butonuna tıklıyoruz ve bağlanmasını bekliyoruz.
Bağlandıktan sonra karşınıza uzun yazılı aşağı doğru uzayan bir şey gelecek orada aşağı doğru indiğinizde oynadığınız hangi oyundan geldiyseniz arkadaşlarınızın isimleri yazacaktır.
Gördüğünüz Zaman Orada Aşağı İnerek Zaten Oyunda Bulunan Arkadaşlarınızın nicklerini görürsünüz.
Arkadaşlarınızın Bulunduğu yere çift tıklayarak girin.
Evet artık ts ip de oyuncularla kesintisiz ve yazmayla uğraşmadan konuşabilirsiniz.

- IYI FORUMLAR DİLERİM.

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İlk Önce Sunucuya Girmen Lazım...

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle programı indirmek için TeamSpeak 3 adresine gidiyoruz bilgisayarımıza uygun olan sürümünü indiriyoruz. İndirip kurduktan sonra uygulamamızı açıp servera giriş gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bunun için sol üst köşede yer alan “Connections” kısmına tıklıyoruz.
server adress yazan yere giriş yapacağımız serverin IP adresini girmemiz gerekiyor. Nickname bölümüne ise kullanmış olduğumuz nickimizi giriyoruz. Eğer size verilen server adresinde şifreleme var ise şifre bölümüne bu şifreyi muhakkak girmeniz gerekmekte yoksa servera giriş sağlamanız mümkün değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İlk önce bir sunucu ipsi lazim o ipyi connect kismina yazip sunucuya girebilirsin ordanda girmek istediğini kanali seciceksin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
önce sunucuya girmen lazım

Üye
6 HİZMET YILI
Sunucu ya göre değişir ama genellikle eski serverlar kullanıldığı için eski sürüm indirmeni öneririm :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ts hakkında ne tür bir yardım istiyorsunuz? Nasıl bir servere bağlanacağınız mı, bas konuş vs. ayarları mı

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Özelden ulaş resimli şekilde anlatırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...