TeamSpeak Satış Taktiği [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar yakın zaman içerisinde TS3 bayilik satın aldım. Satışlara başlamak istiyorum fakat nasıl satış yapacağımı bilmiyorum. Topluluklara erişmeye çalıştım(bynogame, oyunfor, itemci vs. gibi sitelerde). Fakat yasakmış. Bu kadar emeğin elimde patlamasını istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar taktik verebilir mi?

Konu kuralları yazan bölümü bulamadım. Ban sebebi ise ceza almadan konunun silinmesini arz ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hacım kesşke emeğinin elinde kalacağını anlamadan önce araştırsaydın hiç kimse ts3 almaz artık hiç kimse ama hiç kimse

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Birşeyin ticaretini yapıcaksan ilk once araştırcaksın kardeşim.Bu ticaretin ana kuralıdır unutma.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bundan 3 sene önce bende yapıyordum kendi port ve panelimiz vardı facebookda sayfamız felan vardı başka ts3lere gidip reklam yapıyoduk ve baya gelip alan oluyodu şimdi alan olurmu bilemem
(Satış yapmak istiyosan kaliteli hizmet vermen lazım çökmelerin felan olmaması lazım)

Beni öldürmeyen her şey beni güçlendirir.
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ts3ler googleden free olarak bulunabiliyor senin bi özelliğin olmalıkı alsınlar yada sende bi free site kurup reklam eklemen lazım

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
bazı oyunlarda hala ts3 ihtiyacı olan yeni topluluklar oluyor bunlar genelde knight online pvp serverları gibi yani ben orda çok görmüştüm belki onları deneyebilirsin, bir internet sitesi kurman ve sosyal medya hesapları açman kesinlikle önemli, reklamını iyi yaparsan elinde patlamaz ^^

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bazı oyunlarda hala ts3 ihtiyacı olan yeni topluluklar oluyor bunlar genelde knight online pvp serverları gibi yani ben orda çok görmüştüm belki onları deneyebilirsin, bir internet sitesi kurman ve sosyal medya hesapları açman kesinlikle önemli, onay sistemiını iyi yaparsan elinde patlamaz ^^
Tek çaresi o zaten

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ts3ler googleden free olarak bulunabiliyor senin bi özelliğin olmalıkı alsınlar yada sende bi free site kurup onay sistemi eklemen lazım
WebPanel yönetimi - müzik botu - saat botu - Türk Lokasyon - Limitsiz Slot - Sunırsız Oda Açma Hakkı - %100 DDoS Korumalı + özellikler bunlar şu anda

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bazı oyunlarda hala ts3 ihtiyacı olan yeni topluluklar oluyor bunlar genelde knight online pvp serverları gibi yani ben orda çok görmüştüm belki onları deneyebilirsin, bir internet sitesi kurman ve sosyal medya hesapları açman kesinlikle önemli, onay sistemiını iyi yaparsan elinde patlamaz ^^
Onay sisteminden kastımız KayıtOL Giriş Yap mıdır yoksa 3dsecure ödeme midir?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bunu yayabilmen lazım nasıl olur bilmiyorum.

' System firewall destructor ⚔️️
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu alanda bilgin yoksa hiç bir türlü satış yapamazsın her önüne gelen 5 tl 5 tl diye ts3 satıyor ts3 satmak kolay iş değildir bi bakıma kolay gelebilir ama değildir korumanla ve özelliklerine kendini ön planda tutman gerekiyor bunu yapamazsan satamazsın. TS3 kimse almıyor diye bişey yok hala alanlar var ve benden alan müşteriler hala mevcut uzun süredir düzenli ücret ödüyorlar discord un kazandı şu aralar herkes discord kullanıyor diye bir algı var alakası yok çoğu e-sport oyuncuları yüksek fpsden ödün vermemek için hala teamspeak3 kullanıyor. Discord fps katili..

Are You Ready?
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Güzel sunucu ismi,sunucu sitesi,ddos koruması,müzik botu filan satarsın ancak keşke girmeseydin be bu işe ts 4 geliyor

Screenshot_14.jpg

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...