Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Witcher 3: Wild Hunt - Bu açık dünya RPG oyunu, uzun ve etkileyici bir hikaye sunuyor. Oyuncular, canavarları avlayarak, yan görevleri tamamlayarak ve ana hikayeyi takip ederek dünya çapında maceralara çıkabilirler.
Stardew Valley - Bu basit ama bağımlılık yaratan simülasyon oyunu, bir çiftliği yönetmeye odaklanıyor. Oyuncular, mahsulleri ekip biçmek, hayvanları beslemek ve köydeki diğer karakterlerle etkileşimde bulunmak gibi çiftçilik aktiviteleri gerçekleştirirler.
Minecraft - Bu sandbox oyunu, oyunculara sınırsız bir dünya sunuyor ve yaratıcılık için alan sağlıyor. Oyuncular, kaynakları toplayarak, yapılar inşa ederek ve çeşitli maceralara çıkarak kendi hikayelerini yaratabilirler.
Portal 2 - Bu bulmaca oyunu, oyunculara zorlu ve zekice tasarlanmış bulmacalar sunuyor. Oyuncular, portal tabancası kullanarak, objeleri hareket ettirerek ve çeşitli fiziksel yasaları kullanarak ilerliyorlar.
Ori and the Blind Forest - Bu platform oyunu, oyunculara etkileyici bir hikaye sunuyor ve görsel olarak etkileyici bir dünyada geçiyor. Oyuncular, düşmanları yenerek, bulmacaları çözerek ve becerilerini geliştirerek ilerliyorlar.
Bu sadece birkaç örnek, elbette birçok oyun seçeneği mevcut. Sevdiğin oyun türlerine göre araştırma yaparak kendine uygun olan bir oyunu bulabilirsin. İyi forumlar
genshin impact oynayabilirsin eğlenceli bir oyun ben ara sıra giriyorum sinematik ve konuşmaları izlemek oyunu oynamak aşırı eğlenceli oluyor oynarken hiç sıkılmıyorum
Başlıkta da yazdığım gibi bir oyun önerisi olan var mı? Online ya da offline fark etmez. RDR2, GoW, Cyberpunk 2077, Witcher, LoL, Valorant, Apex önermeyin.