Tek tuşla intarnet açıp kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Hatanın ekran fotoğrafını paylaşteşekürler denyeip döneceğiöırsan yardımcı olabilirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu fontu indir ve yükle sorun çözülür
teşekürler deneyip geri dönüş yapıcam
Merhaba işe yaradı çözümü adamalra sıkınca ölmüyor yer değiştirmek için kullanılabilir

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
teşekürler deneyip geri dönüş yapıcam
Merhaba işe yaradı çözümü adamalra sıkınca ölmüyor yer değiştirmek için kullanılabilir
Zaten Yer değiştirmek amaçlı yaptığım bir yazılımdı. ancak geri bağlayıp bağlantı tam olarak sağlanana kadar rakibe sürekli ateş ederseniz rakibin öldüğünü göreceksiniz.
Bu arada hangi oyunda denediğinizi öğrenebilir miyim?

Üye
9 HİZMET YILI
Zaten Yer değiştirmek amaçlı yaptığım bir yazılımdı. ancak geri bağlayıp bağlantı tam olarak sağlanana kadar rakibe sürekli ateş ederseniz rakibin öldüğünü göreceksiniz.
Bu arada hangi oyunda denediğinizi öğrenebilir miyim?
zulu oyununa deniyorum evet dediğiniz konuda haklısınız ara sıra ama 10 kerede bir öldürüyo

Üye
5 HİZMET YILI
kankalar benim pc de fn basmadan aktif kullanıyuyor o tuşları bunu düzeltcek bi program bilen var mıdır
Post automatically merged:

kankalar benim pc de fn basmadan aktif kullanıyuyor o tuşları bunu düzeltcek bi program bilen var mıdır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Wi-Fi'yi hızla açın ve kapatın. Windows 10'da, Wi-Fi, Bluetooth ve diğer tüm kablosuz alıcıları devre dışı bırakacak Uçak modunu kullanabilirsiniz. Wi-Fi'yi hızlı bir şekilde açıp kapatmak için bir anahtar bulacağınız Ayarlar> Ağ ve İnternet> Uçak Modu'nu da açabilirsiniz. Ama görüyorsunuz, klavyede birkaç tuşa basmak bunlardan daha hızlı ve daha kolay bir yoldur. Ama onları bilmekten zarar gelmez.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
onu interneten araştırmanı isterim onun cevapı burada olmaz bi kaç kez gördüm internet açma kapama programı

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim leptoplarda oluyor diye biliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...