Uzman Üye
Hatanın ekran fotoğrafını paylaşırsan yardımcı olabilirim.netframork hatası alıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bu fontu indir ve yükle sorun çözülür
Hatanın ekran fotoğrafını paylaşırsan yardımcı olabilirim.netframork hatası alıyorum
teşekürler deneyip geri dönüş yapıcamHatanın ekran fotoğrafını paylaşteşekürler denyeip döneceğiöırsan yardımcı olabilirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu fontu indir ve yükle sorun çözülür
Zaten Yer değiştirmek amaçlı yaptığım bir yazılımdı. ancak geri bağlayıp bağlantı tam olarak sağlanana kadar rakibe sürekli ateş ederseniz rakibin öldüğünü göreceksiniz.teşekürler deneyip geri dönüş yapıcam
Merhaba işe yaradı çözümü adamalra sıkınca ölmüyor yer değiştirmek için kullanılabilir
zulu oyununa deniyorum evet dediğiniz konuda haklısınız ara sıra ama 10 kerede bir öldürüyoZaten Yer değiştirmek amaçlı yaptığım bir yazılımdı. ancak geri bağlayıp bağlantı tam olarak sağlanana kadar rakibe sürekli ateş ederseniz rakibin öldüğünü göreceksiniz.
Bu arada hangi oyunda denediğinizi öğrenebilir miyim?
netfremwork yüklemeyi dene dll hatası alırsan dll indirip c ye at düzelirnetframork hatası alıyorum
wifi bağdaştırıcısını kontrol ettin mihocam ben kablolu intarnet kullanıyorum laptıop var ama wifi bağlanma sorunum var ondan dolayı kablo kullanıyorum
teşekkür ederim hocam. oyunlarda çok işime yarayacakSenin İlacın Bende.
Bu programı günde 2 defa kullan hiç bir şeyin kalmaz
yalnız bu zulu için bi exe yi zulu diye adlandır çalıştır gerisi tamamdır