Teknoloji Haber Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Beyler bayanlar aklımda bi proje var bi haber sitesi açsak ve haber sitesi bu forma bağlı olsa gündeme gelen konuları paylassak nasıl olur? Tabi ki adminlerden izin isteyerek. Eğer böyle bişey olursa sitenin modu olmaya hazırım sağlam kaynaklarım var​

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bayanlar aklımda bi proje var bi haber sitesi açsak ve haber sitesi bu forma bağlı olsa gündeme gelen konuları paylassak nasıl olur? Tabi ki adminlerden izin isteyerek. Eğer böyle bişey olursa sitenin modu olmaya hazırım sağlam kaynaklarım var​
Unut bence yaş iş

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Donanım haber diye bir yer var kardeş senin düşüncelerini çalıyor galiba :D

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bunu yapan birçok site var ondan yaş iş boş ver, dostum. Zaten sürekli hosting masrafın domain masrafın falan olsun, çok para çıkar ondan pek önermem. Bu işe girişecek isen CSS kodlamayı bilmen gerekiyor. Malum telif haklı ihlali boşa yok çalacak olursan site tasarımını başın ayrı bir belaya girer. Sen en iyisi bu işe girişmede daha yaratıcı şeyler düşün, fikir senin olsun en azından. Yine de böyle bir düşünce atılma, girişimciliğin güzel.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
türkiyenin en iyi haber sitelerinden çoğu sadece içerikleri türkçeleştirip sunuyor,yani haber işi baya "sürdürülebilmesi" zor bir iş

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Dostum bu iş yaş olur buraya eklense güzel olur ama :)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Şimdi bende kendi sitemi yapıyorum eski konumda anlattım ztn
şimdi rekabet olduğu için yani bu işi çok iyi yapan ve çok kişiye ulaşan siteler var ancak belki '' MemoryNews '' gibi sinden olabilir ha bu arada bu ismi kullanırsanız en azından ismi bulduğum için bi tşrkkr alırım xD

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bütün haber siteleri instagram'a dökülmüş durum'da hiç girme derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...