- Yasaklandı
iphone kaçı öneriyorsun 2,el olurmuiphoneden şaşma derim her türlü kullanırsın aldıın fıyatın biraz aşağısına satarsın oyunlardada iyi verim alırsın diye düşünüyorumn
J7 prime alabilirsin kardeşim samsungun
aynen benim arkadaşımda da var xiaomi redmi not 8 çok iyi on numara pubg oynanılıyoxiaomi bütçene uygun ve oyun performansı iyi olanı al.
fiyatı ne kadar ben 8 ini almayı düşünüyomXiaomi mi9t onerim kesinlikle kendim kulaniyorm
redmi not 8 mi dedigin a2 mi daha iyi bütçem 2000 teleye kadar çıkıyo bebim umrum da olan kamera olmasa da olur pubg yi daha iyi oynuyum daxaomi mi a2 lite kamera bakımından çok iyi değil fakat güncel oyunları rahatlıkla güzel grafiklerle oyunyorsunuz 4000 mah bataryası da uzun süre oyun keyfi yaşatıyor
knk fiyatı ne benim bütçem 2000 tla70 samsung tavsiye ederim
red mi note 8 pro sadece araştır ve kararını verbeyler ben telefon alıcam bütçem 2000 e kadar çıkıyo fotograf çekmek benim için önemli degil önemli olan oyun oynarken iyi fps alıyım
Ben yurt dışı aldim imei attrdim 1800tl idi smdi kac blmiyormfiyatı ne kadar ben 8 ini almayı düşünüyom
Post automatically merged:
redmi not 8 mi dedigin a2 mi daha iyi bütçem 2000 teleye kadar çıkıyo bebim umrum da olan kamera olmasa da olur pubg yi daha iyi oynuyum da
knk kaçı alıyım redmi not 8 i mixiaomi al derim diğer markalardan daha ucuz