Telefon için oyun arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
güzel oyunalr önermişsinizde telefonun kaldıracağı oyunalr söyleseniz birazda birde ısınma problemi :)

ı
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bus simülator yükle otobüs oyunu uzun yol falan güzel oluyor oyunda radyo var arabalardaki veya televizyondaki radyoların çoğu var ayrıca online radio sadece şarkı çalmıyor o an radyoda gerçekte ne oluyorsa aynısı söyleniyor çalıyor vakit öldürmek için gayet iyi

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "reportak47, post: 1815717, member: 2088537"]
Phone j7 2016 I am not looking for such a big game, just pass the time. Comment vaults will be reported individually.
[/ QUOTE]

clash of clans , nest game to pass the time

Üye
6 HİZMET YILI
Bu soru kişiden kişiye değişir online oyun istiyorsan Pubg Mobileyi öneririm düşük bir sisteme sahipsen lite versiyonuda mevcutdur. VAkit geçirecek bir oyun istersen drive ahead oynarken zevk alıyordum Sanada öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mobile Leg Clash Of Clans Shadow Fight

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben de senin gibi düşük oyunlar arıyordum otobüs simulator var iki kere sefere çıkıyorum yarım saat geçiyor :)

Üye
6 HİZMET YILI
hocam minecraft deneyebilirsiniz hem boyutu açısından hem oyunun açık dünyası size çok şey sunuyor ama apk halinde indirmeniz lazım isterseniz çoklu oyunculu şekilde de oynayabilirsiniz serverlar içerisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...