aynen telefon iyi. Güzel de çekiyor. Ben manuel olarak ayarlama yapmayı öğrenmeye çalışıyorum işte.telefonun gayet iyi bence
ozaman detaylı incelemeleri var teknik özellikleri falan oralardan araştırarark ince ayar öğrenebilirsin dostumaynen telefon iyi. Güzel de çekiyor. Ben manuel olarak ayarlama yapmayı öğrenmeye çalışıyorum işte.
yani çektiğn fotoğrafı sen düzenlemeyle uğraşabilirsin ancak android telefon ile pek bir şey yapabileceğini sanmıyorumkaliteli fotoğraf ayarlanmaz hocam zaten muhtemelen en üst ayarlarda gelmiştir. senin yapabileceğin şeyler canlılığı arttırmak veya ortama uygun modu seçmek
pro mod kısmı var oradan ışık düzeyini vs kendin ayarlıyorsun ortama göre. Buradaki ince ayarlara hakim olmak istiyorumyani çektiğn fotoğrafı sen düzenlemeyle uğraşabilirsin ancak android telefon ile pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum
kanka aynı siteye bakmısız :d
- 5 MP telefoto kamera. 10x hibrit zum, ...
- 12 MP portre kamerası 2x optik zum, 1,4 µm, ƒ/2,0, Çift piksel otomatik odaklama.
- 108 MP ultra yüksek çözünürlüklü kamera. 1/1,33 inç, 7P lens, ƒ/1,69, 4 eksenli OIS.
- 20 MP ultra geniş açılı kamera. 117° FOV, ƒ/2,2.
- 2 MP makro kamera.
- kame özelliklerin bundan bence sabit duruş ile el titremez ise gayet güzel fotograf çekilebilir
- yada daha net daha blurlu fotoğraf cekme uygulamalarina bakabilirsin
pro modda bazı ayarlar yapıp telefonu sabit tutarak çok kaliteli fotoğraflar çekebilirsin püf noktası telefonu kıpırdatmadan tutmakAndroid telefon ile kaliteli fotoğraf nasıl çekebiliriz özellikle gece modunda ?
Telefonum: xiaomi note 10