Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon modeline göre alınan para değişiyor. Xiaomi yaygın bir cihaz olduğundan kod atabilecek pek çok yer bulursunuz ama muhakkak iyice araştır.
Her IMEI'nin ilerleyen zamanlarda düşme ihtimali olur, o zaman gidip tekrardan kod attırmak gerekir.
Bu bilgiyi akılda tutun ama endişelenmeyin, çoğunlukla IMEI düşmez ama öyle bir ihtimal hep var.
Kesin bir çözüm için devlete kayıt için harç parası ödeyip açtırabilirsiniz.
Ben dahil yakınlarımda kullanan çok var daha önce IMEI attırmadıysan eninde sonunda kapanır telefoncular 100-200tlye atar benim 1 kez atıldı 1.5 senedir kullanıyorum telefoncudan telefoncuya değişiyor.
Telefon modeline göre alınan para değişiyor. Xiaomi yaygın bir cihaz olduğundan kod atabilecek pek çok yer bulursunuz ama muhakkak iyice araştır.
Her IMEI'nin ilerleyen zamanlarda düşme ihtimali olur, o zaman gidip tekrardan kod attırmak gerekir.
Bu bilgiyi akılda tutun ama endişelenmeyin, çoğunlukla IMEI düşmez ama öyle bir ihtimal hep var.
Kesin bir çözüm için devlete kayıt için harç parası ödeyip açtırabilirsiniz.