Çözüldü telefon kapanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beyler benim yurt dışı telefonum var redmi 9 c telefon kapanırsa geri açılır mı daha önce hiç yurt dışı kullanmadım

Çözüm
Telefon modeline göre alınan para değişiyor. Xiaomi yaygın bir cihaz olduğundan kod atabilecek pek çok yer bulursunuz ama muhakkak iyice araştır.
Her IMEI'nin ilerleyen zamanlarda düşme ihtimali olur, o zaman gidip tekrardan kod attırmak gerekir.
Bu bilgiyi akılda tutun ama endişelenmeyin, çoğunlukla IMEI düşmez ama öyle bir ihtimal hep var.
Kesin bir çözüm için devlete kayıt için harç parası ödeyip açtırabilirsiniz.
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
150 Tlye Kod alıyorlar acıyorlar kardeşim. Resmi bir kuruma gidersin hallederler. İyi akşamlar dilerim

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
açılır kanka ama 500 tl bütcesi var diye biliyorum bizim arkadaş açtırmıştı

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben dahil yakınlarımda kullanan çok var daha önce IMEI attırmadıysan eninde sonunda kapanır telefoncular 100-200tlye atar benim 1 kez atıldı 1.5 senedir kullanıyorum telefoncudan telefoncuya değişiyor.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Telefon modeline göre alınan para değişiyor. Xiaomi yaygın bir cihaz olduğundan kod atabilecek pek çok yer bulursunuz ama muhakkak iyice araştır.
Her IMEI'nin ilerleyen zamanlarda düşme ihtimali olur, o zaman gidip tekrardan kod attırmak gerekir.
Bu bilgiyi akılda tutun ama endişelenmeyin, çoğunlukla IMEI düşmez ama öyle bir ihtimal hep var.
Kesin bir çözüm için devlete kayıt için harç parası ödeyip açtırabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...