Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone kullanmam demişsin kardeşim ama fikir olarak 10 senedir android kullanıp 1 senede ios kullanan biri olarak iphone öneririm donma kasma yok düşün 6s plus kullanıyorum güncellemeler hala aktif
opponun telefonları ucuz ve kaliteli iphone almayı düşünüyorsan alma derim iphone kullanıcısı olarak söylüyorum berbat bir telefon xiaomi de arkadaşlar önermiş gerçekten güzel bir marka
İphone XS 64 gb bütceniz uygun ise eğer hemen almalısınız çünkü kamerası harika. performansı harika. herhangi bir uyguluma üzerinde en hızlılardan biri. İşlemcisi cok iyi. her oyunda harika. kısaca bütçen uygunda al kardeşim hayırlı geceler dilerim
Kankam ben xiaomi der susarım 1 buçuk yıl önce ilk çıktıgında not 9 pro 128gb aldım 1 kere kamerasıdan bir kere kasmasından şikayetçi olmadım aşırı iyi bir telefon ve şarjı 4500 oldugu içinde baya iyi gidiyor.
kardeşim kamera,işlemci,beyin,hız,akıcılık her bakımdan en iyisi olan iphone
bütçen fazla yoksaxioami note 8 pro veya 9 pro da alabilirsin ram vs. uygun