Onaylı Üye
Bakacağım TeşekkürlerSamsung Galaxy A20s
dostum tavsiyem 2. el telefon işine girme bu telefonu da öneriyorum iyi geceler
xiaomiArkadaşlar Kardeşime Telefon Almayı Planlıyorum 2000 2200 Arası Bir Bütçem Var Sadece Oyun İçin Kullanıyor pbg,Vs Kasmasın İstiyor Telefon Önerirmisiniz.(Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Affola Adminler Taşırsa Sevinirim )
Xiaomi Modellerine Bakacağım.
Bu Bütçe İle O Gelmez MaalesefSamsung A71
Bakacağım Teşekkürler.Kardeşim oppo 2020 al kendim kullanıyorum başarılı bi telefon hem onun için yeterli olacagını düşünüyorum bütcenide yormaz
Ona Bakacağım Aklımda Teşekkürler.Xiaomi Redmi Note 8 64GB
Ben de iphone 7 kullanıyorum ama sıfır'a aldım pahalı tabiiben 1800 e 64gb iphone 7 aldım çiziksiz zamanındada 4 yıl iphone 5s kullandım geçen girdim iphone 5s e güncelleme gelmiş android olsa 2 yıl sonra güncelleme gelmezde iphone cidden kaliteli öneririm
Blackview Bv6800 Pro kasma donma olmaz kral tavsiye ederimArkadaşlar Kardeşime Telefon Almayı Planlıyorum 2000 2200 Arası Bir Bütçem Var Sadece Oyun İçin Kullanıyor pbg,Vs Kasmasın İstiyor Telefon Önerirmisiniz.(Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Affola Adminler Taşırsa Sevinirim )
Oppo 2020 işini görür kardeşinin.Arkadaşlar Kardeşime Telefon Almayı Planlıyorum 2000 2200 Arası Bir Bütçem Var Sadece Oyun İçin Kullanıyor pbg,Vs Kasmasın İstiyor Telefon Önerirmisiniz.(Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Affola Adminler Taşırsa Sevinirim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?