Telefon önerileriniz lazım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
samsung j4 plus kesınlıkle alma kanka asırı kasıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
j7 pro oyunda oynatıyor kasma falan yok tek sıkıntısı ısınıyor alırsan şarj da oynama

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar açık konuşmak gerekir ise şu anda cebimde bir tık para yok sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum. Pederin alacağı yok fakat amcamın yerinde çalışıyorum Ehliyet ile olursa Sigorta karşılayacak fakat ileriye yönelik belki Telefon alabilir düşüncem Iphone fakat adamada Iphone 7 vb al diyemem 3bin civarı 2 el 2bin civarları.. Ama tercihim Iphone'dan yana sizin önerdiğiniz başka telefon vb var mı veya makul fiyata Iphone nereden bulabilirim sizce..
Kanka o fiyata alabilceğin tek iphone 6s var o da belli süreden sonra telefon ısınıp pili felan azalıyor masraf yapman gerekiyor iphone alma bence

Üye
5 HİZMET YILI
kanka casper via a3 plus ben aldımçok memnunum 6 gb ram 64 gb hafızavar fiyatıda çok uygun

Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim redmi not 7 var efsane telefon ama yeni çıkan bişey ıstıyosan 8 veya pro al
Post automatically merged:

xiaomi şaşma derim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İphone 8 olabilir temizinden 3bin tl civarında bulabilirsin.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Samsungun ucuz ara ürünleri var onlara bakabilirsin A ve J serisi gibi

ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk burda söylenen telefonları epeyden karşılaştır kafan göre bi telefon al hayırlı olsun şimdiden

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İphone alma kardeşim pişmanlıktır bataryası,pil ömrü,performansı tam anlamıyla rezalet iphoneyi sırf görünüş için alırsın başka bi işini görmez Redmi note 8 pro öneriyorum 1000 basar kesinlikle

Üye
5 HİZMET YILI
Ustam Huwai P20 Lite öneririm. Sağlam bütçeli tel istiyorsan Xiaomi redmi note8 pro deneyin derim.

Süper Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
xiomi redmi note 8 pro fiyat performans açısından en iyisi bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aşırı şekilde "Samsung Galaxy S10" Adlı Telefonu Öneriyorum Çok Kullanışlı Ve Şarjı Çok Zor Bitiyor :)

SİNCE 2013
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar açık konuşmak gerekir ise şu anda cebimde bir tık para yok sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum. Pederin alacağı yok fakat amcamın yerinde çalışıyorum Ehliyet ile olursa Sigorta karşılayacak fakat ileriye yönelik belki Telefon alabilir düşüncem Iphone fakat adamada Iphone 7 vb al diyemem 3bin civarı 2 el 2bin civarları.. Ama tercihim Iphone'dan yana sizin önerdiğiniz başka telefon vb var mı veya makul fiyata Iphone nereden bulabilirim sizce..
Bakın Ben Samsung A10 Kullanıyorum Diğer Ay 1. Yılı Olacak Hiçbir Sorun İle Karşılaşmadım Fiyatı 1.800 Lira Falandı Yanlış Hatırlamıyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...