Telefon önerir misiniz? bütçe 13.000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Iphone ler yurt dışından gelince kayıt yapması masraflı diye biliyorum yani eskiden öyleydi. Bu fiyat bazında ikinci el almanı tavsiye etmem. Iphone istediğini belirtmişsin ancak üzgünüm bu fiyat bazında sıfır iphone kalmadı desem yeridir. Eğer android tavsiyesi almak istersen Samsung S21 fe modelini lütfen bir bak derim. Gerçekten mükemmel bir telefon.
İyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
iphone 11 10 bin liraya bile bulabilirsin

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Iphone ler yurt dışından gelince kayıt yapması masraflı diye biliyorum yani eskiden öyleydi. Bu fiyat bazında ikinci el almanı tavsiye etmem. Iphone istediğini belirtmişsin ancak üzgünüm bu fiyat bazında sıfır iphone kalmadı desem yeridir. Eğer android tavsiyesi almak istersen Samsung S21 fe modelini lütfen bir bak derim. Gerçekten mükemmel bir telefon.
İyi günler.
Yurt dışı açtırması 6 aylık 300 tl diye biliyorum
Post automatically merged:

iphone 11 10 bin liraya bile bulabilirsin
Temiz kullanılmış nasıl bulabilirim ki yurt dışı 11 pro max almak istiyorum şuanda 12.500e

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yurt dışı açtırması 6 aylık 300 tl diye biliyorum
Post automatically merged:

Temiz kullanılmış nasıl bulabilirim ki yurt dışı 11 pro max almak istiyorum şuanda 12.500e
satan kişiyke sıkı bir pazarlık yaparsan ve 11 pro max istiyosun urt dışı modelini bulup 6 ay kadar açtırabilirsin 6 ay sonunda temelli açtırmanı öneririm daha fazla paranın gitmemesi için

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yurt dışı kullanılabilir ama güvendiğin bir telefoncudan ımeı numarası yaptırman gerekiyor bence yurt dışı bi iphone kullanılabilir

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knka bence kaçak falan almakla uğraşma direk git iphone x veya 11 al kafa rahat

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bütçe yettiği kadar apple al başın ağrımaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
apple ikinci el temiz faturasız bulursan miss

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
iphone 12 yurt dışı 11.500tl idi senelik uzatma da 500tl alınır derim. ben bu şekilde aldım çok memnunum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yurtdışı en mantıklısı imei atmak kolay iş zaten ama sen telefonu hor kullanan biriysen tavsiye etmem çünkü yurtdışı cihaz otomatik garantisiz oluyor yurtdışına her istediğin an çıkamadığın sürece ama malına iyi bakan biriysen kesin yurtdışından al

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yurt dışı iphone alırsan açtırma parası falan derken yine sıfır iphone almış olursun onun yerine sana uygun bir cihaz bulmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bi akraban yardımıyla kaçak almayı düşünürsen 13 bin bütçe ile iphone 12 modeline kadar bile çıkabilirsin kaçak istemiyorum dersen iphone se 3 - iphone 11 iyi modeller

TRY ME
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2.el iphone 11 veya x alabilirsin dostum güzel telefonlar bide yurtdışı alırsan kayıt için çok uğraşırsın 3k falandı en son hatırladığım kadarıyla

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
S21 FE ve S20 FE bu ikisine bi bak derim

aboooo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iphone 11 alabilirsin ama ne kadar uzun omurlu olur bilemiyorum

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İp 11 al geç derim dostum kameraya önem veriyorsan
*

Üye
3 HİZMET YILI
Yurtdışı sıfır satan telefoncular var. Geçen ay iphone 11 pro aldı kardeşim 9500 e sıfır

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İphone 12 Mini gerek işlemcisi gerek kamerasıyla muazzam bir telefon

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
forumda herkes iphone fanı sanırım :) ama cidden kalite olarak diğer telefonların çok üstünde. ben sana Mİ markasına da bi bak derim güzel telefonları var fiyat performans olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...