Telefon önerir misiniz? bütçe 13.000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Iraktan ucuza alabilirsin ben aldırdım birine 2 iphone 14 256 gb 50k

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
iphone 11 128 az kullanılmış al tavsiyemdir arayüz rahat ettirir android den geçiyosan işlemci performans kamera işini baya görür

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
hakkariden falan telefon siparişi verince ucuza geliyor iphone 12 bulursun büyük ihtimalle araştır istersen

Üye
3 HİZMET YILI
Yurt dışıyla falan uğraşma bencede öbür arkadaşların dediği gibi x veya 11 al dümdüz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iPhone alma xioami daha iyi aga iPhone alırsan sadece markanın ismine vermiş olursun kamera harici

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence yurtdışı sıfır bir cihaz almak en mantıklısı yada bir arkadaşın veya bir akraban var ise onun pasaportuna kayıt ettir. Sonraki yapacağın iş telefonu kaydettirdiğin pasaport sahibinin adına bir faturasız hat alıp tak kullan ileri bir dönemde kayıt parasını verip legal hale getirirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
xiaomi alabilirsin kaçak ucuza denk gelir oda güzel kamera felan vs vs.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
iPhone 11 bulunmuyor demişsiniz fakat teknosada aradığınız fiyata mevcut?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...