iphone 11 10 bin liraya bile bulabilirsinMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
Yurt dışı açtırması 6 aylık 300 tl diye biliyorumIphone ler yurt dışından gelince kayıt yapması masraflı diye biliyorum yani eskiden öyleydi. Bu fiyat bazında ikinci el almanı tavsiye etmem. Iphone istediğini belirtmişsin ancak üzgünüm bu fiyat bazında sıfır iphone kalmadı desem yeridir. Eğer android tavsiyesi almak istersen Samsung S21 fe modelini lütfen bir bak derim. Gerçekten mükemmel bir telefon.
İyi günler.
Temiz kullanılmış nasıl bulabilirim ki yurt dışı 11 pro max almak istiyorum şuanda 12.500eiphone 11 10 bin liraya bile bulabilirsin
satan kişiyke sıkı bir pazarlık yaparsan ve 11 pro max istiyosun urt dışı modelini bulup 6 ay kadar açtırabilirsin 6 ay sonunda temelli açtırmanı öneririm daha fazla paranın gitmemesi içinYurt dışı açtırması 6 aylık 300 tl diye biliyorum
Post automatically merged:
Temiz kullanılmış nasıl bulabilirim ki yurt dışı 11 pro max almak istiyorum şuanda 12.500e
Yurtdışı en mantıklısı imei atmak kolay iş zaten ama sen telefonu hor kullanan biriysen tavsiye etmem çünkü yurtdışı cihaz otomatik garantisiz oluyor yurtdışına her istediğin an çıkamadığın sürece ama malına iyi bakan biriysen kesin yurtdışından alMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
İp 11 al geç derim dostum kameraya önem veriyorsanMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
İphone 12 Mini gerek işlemcisi gerek kamerasıyla muazzam bir telefonMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?