Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
ıphone kesinlikle tavsiye ederim uzun zamandır kullandığım bir telefon ömürü diğer telefonlara göre daha uzun oluyor ve 11ini bulabilirsinMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
Yurt dışı alma kankam artık imey kayıt yaptırılmıyorMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
iphone 11i 10k ya bile bulabilirsin knkMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
iphone alabilirsinMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
androidlere göre pahalı hatta şuanda kapatılmış durumda iphone kayıtları kayıtlı cihazlarda kayıtları kesilmiş durumdaIphone ler yurt dışından gelince kayıt yapması masraflı diye biliyorum yani eskiden öyleydi. Bu fiyat bazında ikinci el almanı tavsiye etmem. Iphone istediğini belirtmişsin ancak üzgünüm bu fiyat bazında sıfır iphone kalmadı desem yeridir. Eğer android tavsiyesi almak istersen Samsung S21 fe modelini lütfen bir bak derim. Gerçekten mükemmel bir telefon.
İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?