onlarıda çok inceledim fakat zamanında android telefon almıştım, 1 yıl sonra inanılmaz donma yaşamıştım ondan sonra androide karşı ön yargım oluştuHuahwei, Xiaomi ve Oppo'yu öneriyorum
yaklaşık 2 senedir mi 8 lite kullanıyorum kasma donma yok android telefonlar artık eskisi gibi değil ve benim kullandığım telefon zamanında 1400 tl ye almıştım senin bütçen 6 k benim önerim xiaomi ye odaklanmandan yanaonlarıda çok inceledim fakat zamanında android telefon almıştım, 1 yıl sonra inanılmaz donma yaşamıştım ondan sonra androide karşı ön yargım oluştu
Ozaman android istemiyorsan İOS alonlarıda çok inceledim fakat zamanında android telefon almıştım, 1 yıl sonra inanılmaz donma yaşamıştım ondan sonra androide karşı ön yargım oluştu
bana göre yeni çıkan huaweilerden almanı tavsiye ederim kamerası çok kaliteli kral https://giphy.com/xUOxfmsUHDrXO3iz3qMerhalabar
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum şuan 6s kullanıyorum, bütçe 6k civarı sizce hangi iphone u almalıyım ? yada yeni çıkan huaweiler mi ? kafam çok karışık yardımcı olabilir misiniz
benim için önemli olan hız ve uzun süreli kullanım için dayanıklılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?