Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba telefonu yaklaşık 2 gündür kullanıyorum ve şunu söylemek isterim ki kesinlikle efsane. Normalde yorum yazmak için bekeleyecektim ama kötü yorumları görünce dayanamadım. Fiyatı çok gelebilir ilk başta ama bu telefonun bir amiral gemisi seviyesinde olduğunu unutmayın.
+Kamerası 64 mp ve muazzam yapay zeka desteği çok iyi.
+İçinden çıkan kap ve ekran kaplaması ile ek korumaya gerek kalmıyor.
+Gerçekten hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun dayanıyor oyun oynamazsanız nerdeyse 2 gün.(30 W hızlı şarj desteği var) +Parmak izi okuması inanılmaz güzel ve hızlı +Sekmeler arası geçiş çok akıcı
+Ekran Lcd olmasına rağmen full hd + oldugu icin bana inanın amoled ekranları aratmıyor nerdeyse her şey çok dinamik ve şık.
+- Ekran boyutları size belki biraz büyük gelebilir ama benim elime normal geldi mesela ama yine de ortalamaya göre büyük tabii..
- Bence kötü yanı yok cidden. Almak isteyen herkese Allah nasip eder İnşallah , düşünmeden alın derim..
benim sana önerebileceğim en güzel fiyat perf telefonu xiaomi redmi 9 s 128 g b hafıza 4 gb ram işlemci snapdragon 850 idi sanrım kesin söylemeyeyim kolay gelsin iyi forumlarrr
Xiaomi Redmi Note 8 Pro amiral katili miydi takma ismi bilmiyorum ama çevremdeki arkadaşlar aldı ve eski telefonlarında beni geçemezlerken şimdi tozlarını yutuyorum ustam