Telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler çalıştım 1100 tl biriktirdim
Telefon önerin
Öylr zottirik markalar olmaz hani vestel venq gibi olmaz lg de olmaz şu an o var c5 düşünüyorum 1 aya alırım daha iyisi var mı

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle kendi telefonum şiddetle tavsiye ediyorum birtane kap aldım tam korumalı birde ekran koruması var düşürüyorum bordotelefon gibi hiçibişi olmuyo :D
Samsung-Galaxy-Y-GT-S5360.jpg

( şakaydı bunu bi ben kullanırım anti yeniciyim telefon konusunda )
ikinci el bulabilirsen iphone 6 veya iphone 5 öneririm çok iyi telefonlar ancak büyük ekran olsn dersen
Xiaomi Redmi Note 5A Prime öneririm xiaomi adı var ve iyi telefon :D ( yazı tipine ne olduya neyse )

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle kendi telefonum şiddetle tavsiye ediyorum birtane kap aldım tam korumalı birde ekran koruması var düşürüyorum bordotelefon gibi hiçibişi olmuyo :D

ikinci el bulabilirsen iphone 6 veya iphone 5 öneririm çok iyi telefonlar ancak büyük ekran olsn dersen
Xiaomi Redmi Note 5A Prime öneririm xiaomi adı var ve iyi telefon :D ( yazı tipine ne olduya neyse )
Samsung Galaxy S9'un dedesi sanırım .

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Vatan Bilgisayar firmasında çalışmış biri olarak Xiaomi önerebilirim. Çok sağlam telefonları var, uygun fiyatlı da. Hemen hemen her gün gelip sorarlardı Xiaomi satıyor musunuz diye.
Fiyat/performans cihazı olarak eskiden kullandığım General Mobile 5 Plus'ı önereyim. 8'i de çıkarttılar o da hemen hemen aynı fiyattaydı.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI

Bu telefonu olan herkes clash of clans da dünya birincisi :D

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
A7 2017 dostum felaket memnunum hicbir kasam ws yok temiz kullandıgın sürece 32 gb 3 gb ram var yani fiyata göre iyi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kesinlikle Xiaomi hem ucuz hemde o özellikteki telefonu başka bir markadan alsan 3000 tl den aşşağı bulamazsın. Xiaomi A1 olabilir güzel telefon ama ben şuan Xiaomi redmi 4x kullanıyorum sen bir araştır istersen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...