Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Telefon uygulaması dizayn edilebilir bu siteyi telefonda daha kullanışlı hale getirir
Merhabalar; Absolute4216;Telefon uygulaması dizayn edilebilir bu siteyi telefonda daha kullanışlı hale getirir
Söylediğim şey uygulama yepılması eğer bir tarayıcı ile giriceksen uygulama yapmanın mantıgı kalmaz ve çok uygulama var uygulama yaptık diyor adam gidiyorsun chromdan site açılıyor kesinlikle bu tarx birşey değilMerhabalar; Absolute4216;
Samsung telefondan giriş yapabiliyorum ben Fakat ios safari'den giremedim. Forum'u uygulamaya mı dökülmeli sence yoksa site girişi yine web browserlardan mı olmalı onu da açar mısın ?
aynen mobıl uyggulama guzel olurdu keske getrseler kardsmÜyeler olarak hemfikiriz ben de ilk siteye girdiğimde mobil uygulamasını aradım ben zaten mobilden kullanıyorum ama uygulama olsa çok daha iyi olur tabii
telefonunda push bildirimlerini açarak bildirim alabilrin telefondanMobil uygulamsı çıksa forumlarda insanlar daha aktif olabilir bildirim gelem olayı falan insanlar her zaman bilgisayar başında olamıyorlar