Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
youutube bak orada telefon modelini aratıp root yaz ordan bulaiblirsin dikkat et yanlış rootta telefonunda yazılımsal sorunlarla karşılaşabilirsin ve root atılınca garanti sözleşmesi ortadan kalkar iyi forumlar
King Root dan tavsiye etmiyorum root atmanı Direk Olarak Youtube veya google tam telefon modeli yazıp root atma işlemine bakmanı tavsiye ederim
Realme 6 Pro 1 demişsin fakat 16 gb 32 gb 64 gb vs bir çok modele hafızaya göre bile değişiyor root seçenekleri
kanka ilk seferinse bence telefonculara git 2.el satan ya da yazılımcı tanıdık varsa ona git kendin yaparsan dönüşü olmayan hasarlara sebep olabilirsin
King root diye bi program bazı tellerde oluyo bazılarında olmuyo benim telefonumda olmadı ama bazı arkadaşlarımda oldu bide internete birsürü uygulama var
android 5,0 dan sonra her telefona root atılamıyor artık bazı kullanıcılar bi şekilde rus yazılımcıalrın gelıstırdısı root sıstemı ıle root ata bılıyorlar ama tecrubeli biri değilseniz hiç denemeyin geri dönüşü olmayan sorunlara neden ola bılır ben meizu 16 th kullanıyorum rus ların yaptıngı root kırma işlemı var sadece ama üçretli 47 dolar baska root yapan yok..