Telefonda arama yaparken kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Bu sorun normalde yoktu ama dün gece arkadaşım aradı telefon birden kapandı ve ekran gelmedi ancak bu durum o telefonu kapatınca düzeldi.Dünden beri sürekli biri arayınca telefon ekranı kapanıyor ve ekranla iletişimim tamamen kesiliyor.Ses vs. geliyor ama ekran yok bunun çözümü var mıdır ?

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
o zmn sensor gg kirlenmiş telciye gotur bendede s5vardi en sonunda sattim kurtuldum :)
annemde de var s5 telefon kökten gidik :D %60 iken kapanıyor bazen %90 olduğu bile oluyor. Telefonda bir yere basıyor çalışmıyor en sonunda da tüm bastıkları 6-7 saniye sonra aynı anda işleniyor. Sana benimkini vereyim staj parası ile kendime alırım diyorum yok istemiyor :D

say hello to my little friend
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bence de sensörde sorun var büyük ihtimal bende de önceden biri arayınca ekran otomatik kapanmazdı kulağımla bi yerlere girerdi hep :D

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Sorun düzelmedi fakat dün şarkı dinlerken yine biri aradı ama bu sefer kulaklık vardı kapanmadı kulaklığı çıkardım kapandı taktım açıldı ?
Bence de sensörde sorun var büyük ihtimal bende de önceden biri arayınca ekran otomatik kapanmazdı kulağımla bi yerlere girerdi hep :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...