Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar bazen işte oluyorum telefondan siteye giriyorum konu açmak istiyorum ama hiç bir yerde konu aç yazsını göremiyorum.
tekrar test edip dönüş sağlayınız.
Hala aynı konu aç yazısı yoktekrar test edip dönüş sağlayınız.
Oraya da baktım yok vallamobildeki sistem cok farklı anasayfada sağ üstte olması lazım yoksa sol usttekı 3 cızghıye tıkla orda olması gerek
Hmm öğrenmiş oldum o zaman sağolasınacılmıyo bildiğim kadarıyla kankam
Tam olarak sende nerde yazıyor konu açma yazısıben bir problm yaşamadım, tarayıcı dğeiştirdin mi ?
var kanka nasıl yokbaşlıkta yazdığım gibi arkadaşlar bazen işte oluyorum telefondan siteye giriyorum konu açmak istiyorum ama hiç bir yerde konu aç yazsını göremiyorum.
Hocam bir tık buglu sanırım bende de yok ama başka bir telefonda var.var kanka nasıl yok
Kardeşim eğer android kullaniyorsan zaten sağ üst köşede de üç nokta ya baş masa üstü görünümune basarsan sorun düzelirbaşlıkta yazdığım gibi arkadaşlar bazen işte oluyorum telefondan siteye giriyorum konu açmak istiyorum ama hiç bir yerde konu aç yazsını göremiyorum.
Telefondan 3 noktaya tıkla sol üstten masa üstü görünümune basarsan sorun düzelirbaşlıkta yazdığım gibi arkadaşlar bazen işte oluyorum telefondan siteye giriyorum konu açmak istiyorum ama hiç bir yerde konu aç yazsını göremiyorum.