telefonda rootsuz uygulamayı hafıza kartına taşınırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler telefonum 64gb ama bana yetmedigi için 32 gb bir hafıza kartı aldım ben aldım ama içine bişey yükleyemiyorum illa rootlu mu olması lazım bir kaç program denedim olmuyor?

İCARDİ
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
rootla ilgili bir durum yok yüklediklerini sd kartına yani hafıza kartına aktarman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilmiyorum yenileri ama normalde ayarlara girip uygulamalara tek tek girdiğinde seçenekler olması lazım işte sd karta geçirme gibi, eski bi telefonumu rootladığımda normalde izin vermeyen uygulamalara bile izin verir hale gelmişti büyük yer açmıştım telefonda ama uyarayım rootlamak garantiyi götürüyo ve telefonu değersizleştiriyo haberin olsun geri alınabilen bi şey değil diye biliyorum umarım yardımcı olmuşumdur az da olsa.

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peki ben root yapmayı düşünüyorum unroot yaptıgım zaman imei silinirmi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Peki ben root yapmayı düşünüyorum unroot yaptıgım zaman imei silinirmi?

Evet öyle diyen çok insan var fakaaat galiba bazı programlarla kurtarabiliyomuşsun ama hangi programlar bilmiyorum araştırman lazım. Imei sıkıntı evet yani 100 kişiden 95 i siliniyo diyo, bazıları yaparsın ama güncelleme atarsan gider diyo illa ki gider diyolar, ya telefonun yeni bi telefonsa rootlamanı hiç tavsiye etmiyorum ama zaten eskidiyse ve idare etmesi gerekiyosa yap geç derim

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum indirdiğin uygulamaları oyunları sd karta aktaramazsın sadece fotoğrafları videoları fln aktarabilirsin android 10 san hele çok sıkıntı ztn telefonuda rootlamaya çalışma sakın üst düzey güvenliği çok fazla.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
rootla alakası yok bence

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni alınan telefon sakın root yapma garanti dışı kalıyor ve oluşabilecek bir sprunda telefonu direk çöpe atman gerekiyor benden sana tavsiye

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
depolama bölümünde falan yüklenecek birincil alan gibi bir yerde SD card seçilebiliyor olması lazım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hayır Yapamazsın

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
root a gerek yok bence ayarlarden depolama yerini sd kart sec direk

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eski Android sürümler sdkart uygulamaları taşıma özelliği vardı. Son sürüm şuan özelliği mevcut değil. Son sürüm sdkart taşımak için Root izin gerekiyor. Nasıl sdkart taşınır yazıp araştırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...