drive kontrol et önce eğer onda yoksa telefoncu ya git tek çare ben iosa devamlı format attığım helde 2-3 tane fotoğraf her formattan sonra galeride oluyor sonraki açılışında bazen kurtuluyor öyleArkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. PC üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?
Dipnot: Cihazım rootlu değil.
Arkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. PC üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?
googlenin fotoğraflar uygulaması var o varsa sende ona girip çöp kutusuna bakabilirsin.Arkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. PC üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?
EaseUs ile geri getirebilirsin ama önce clouda bakmanı öneririm belki yedeklemiş olabilirArkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. PC üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?
Evet mümkün bunun için çeşitli programlar var youtubeda videoları da varArkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. PC üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?