Telefonu mu rootlamalı mıyım? Artıları ve eksileri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cihazım LG G7 ThinQ açıkcası cihazımdan memnunum. Rootlarsam ne kaybederim ve neler kazanırım artıları eksileri benimle paylaşır mısınız?

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
4GB Ramlı cihaza root kasma yapar en az 6 öneriyorum artıları oyunlarda hile yapabilirsin eksileri garanti ve dediğim gibi kasma

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Niçin rootlamak istiyorsun? root atarsan teli özgürleştirmiş olursun illegal uyg vs. root atmanda kasma sorunu yaşatabilir

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
root yapabilirsin atrtısı telefondaki kullanmadığın faydasız uygulamaları silebilmen

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
root atarsan rlfonun ramına göre kasma yapar ama hile yapabilirin yapmazsan telefonunda kama olmazz hile yapamazsın

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kasma yapmaz ben 5 senedir kaç cihazı rootlu kullanıyorum eksisini görmedim + sı google playdeki bir çok oyun ve uygulamadaki satın almaları beleşe yapabiliyorum buda efsane birşey bence

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Niçin rootlamak istiyorsun? root atarsan teli özgürleştirmiş olursun illegal uyg vs. root atmanda kasma sorunu yaşatabilir
Gameguardian vb uygulamaları kullanabilmek için rootlamak istiyorum.
Post automatically merged:

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kankam root telefonun kontrolünü tamamen sana veriyor yani admin gibi bir şey oluyorsun diyebilirim. Eksileri yönünden bakarsan garantisi gidiyor. Ram yetmezse kasma yapıyor. Yanlış yaparsan telefonu bozabilirsin.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kasma yaparmı bilmiyorum ama İMEİ kimliği gider telefonun 2.el satmak istersen sıkıntı çıkarabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
tlfni rootlarsan doyaların silinir eğer yedeklemediyen oyunlarda hile yapa bilirsin + bunlar - lerin ise fps düşüklüğü yaşaya bilirsin

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aksine root atmak hızlandırır ki çeşitli programlarla sanal ram yapıp ekstra olarak daha da katlanır hızlanması :)
3GB Ramlı M20 telefonum root attıktan sonra kafayı yemişti normalde kasmayan pubg mobile kasmaya başlamıştı ardından kenarda duran redmi note 8ime root attım 4gb ramlı onda daha iyiydi ama normal performansı gitmişti şuan 6gb ramlı note 9s kullanıyorum bunda hiç kasma yok ram önemli

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
telefonun 4 gb ram üstünde değilse root atma yoksa sorun çıkabilir

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kesinlikle önermiyorum rootlamanı telefona çok fazla zararı dokunur.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
3GB Ramlı M20 telefonum root attıktan sonra kafayı yemişti normalde kasmayan pubg mobile kasmaya başlamıştı ardından kenarda duran redmi note 8ime root attım 4gb ramlı onda daha iyiydi ama normal performansı gitmişti şuan 6gb ramlı note 9s kullanıyorum bunda hiç kasma yok ram önemli
Diyorum ya root tek başına bir işe yaramaz programlarla bir iPhone 12 yapamazsın telefonu ama s5 den s6 ya çıkartırsın :d

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rootun hem avantajları hemde kötü yanları vardır iyi yanları istediğin oyunda hile yapabilirsin bazı sistemde boş uygulamaları suspendliyip ramini yemezse kötü amaçları ise şunlar telefonuna virüs girdimi kökten sistem dosyalarını silebilir telefonun kısaca özgür olur

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Root atmak sana tüm telefonun yetkilerini verir normalde yapılamayacak şeyleri root ile yapabilirsin kötü yanı ise garantiyi götürüyor olması. Garantin varsa yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...