Uzman Üye
Cihazım LG G7 ThinQ açıkcası cihazımdan memnunum. Rootlarsam ne kaybederim ve neler kazanırım artıları eksileri benimle paylaşır mısınız?
kanka iyi özet sağolasın4GB Ramlı cihaza root kasma yapar en az 6 öneriyorum artıları oyunlarda hile yapabilirsin eksileri garanti ve dediğim gibi kasma
aksine root atmak hızlandırır ki çeşitli programlarla sanal ram yapıp ekstra olarak daha da katlanır hızlanması4GB Ramlı cihaza root kasma yapar en az 6 öneriyorum artıları oyunlarda hile yapabilirsin eksileri garanti ve dediğim gibi kasma
Gameguardian vb uygulamaları kullanabilmek için rootlamak istiyorum.Niçin rootlamak istiyorsun? root atarsan teli özgürleştirmiş olursun illegal uyg vs. root atmanda kasma sorunu yaşatabilir
3GB Ramlı M20 telefonum root attıktan sonra kafayı yemişti normalde kasmayan pubg mobile kasmaya başlamıştı ardından kenarda duran redmi note 8ime root attım 4gb ramlı onda daha iyiydi ama normal performansı gitmişti şuan 6gb ramlı note 9s kullanıyorum bunda hiç kasma yok ram önemliaksine root atmak hızlandırır ki çeşitli programlarla sanal ram yapıp ekstra olarak daha da katlanır hızlanması![]()
cihaz ramı felan iyi olması lazım aksi takdirde oyunda kasmalar yaşanabilir takdir senin (garantisi varsa bence kalsın)Gameguardian vb uygulamaları kullanabilmek için rootlamak istiyorum
Diyorum ya root tek başına bir işe yaramaz programlarla bir iPhone 12 yapamazsın telefonu ama s5 den s6 ya çıkartırsın :d3GB Ramlı M20 telefonum root attıktan sonra kafayı yemişti normalde kasmayan pubg mobile kasmaya başlamıştı ardından kenarda duran redmi note 8ime root attım 4gb ramlı onda daha iyiydi ama normal performansı gitmişti şuan 6gb ramlı note 9s kullanıyorum bunda hiç kasma yok ram önemli