- Yasaklandı
-
Banlı Üye
anladım kanka teşekkürlertelefonun kendi rootunu kaydedersin usb diskine yada farklı biyeri sağlam bir root atarsın fakat güvenli bir root olmalı bu en fazla yapabileceğin bu sanırsam
Hocam bence atmayın. Telefonunuz garanti kapsamı dışına çıkana kadar bekleyin. yoksa telefonun başına birşey gelirse rootlu diye garantiye almazlar her hangi bir arızada...Selamün Aleyküm Arkadaşlar; Yeni telefon aldım(xioami Redmi note 8 pro) pubg ve diğer oyunlarda hile yapabilmek için root atmam gerekiyor sizce atmalımıyım ?
attıkdan sonra ne gibi sorunlar olabilir. ?
hmm çok mantıklı Sağolasın Kral <3Hocam bence atmayın. Telefonunuz garanti kapsamı dışına çıkana kadar bekleyin. yoksa telefonun başına birşey gelirse rootlu diye garantiye almazlar her hangi bir arızada...<3
virüs yemezde kanki garanti varsa kvk kesin bozuyor onu bilirim ben tabi virüs bulaşır ama kaliteli root atıcakatma kanka virüs yersin
Selamün Aleyküm Arkadaşlar; Yeni telefon aldım(xioami Redmi note 8 pro) pubg ve diğer oyunlarda hile yapabilmek için root atmam gerekiyor sizce atmalımıyım ?
Bana sorarsan kesinlikle root falan atma yeni almışsın birde yazık olur verdiğin paraya telefonuna. Hile için değmez.Selamün Aleyküm Arkadaşlar; Yeni telefon aldım(xioami Redmi note 8 pro) pubg ve diğer oyunlarda hile yapabilmek için root atmam gerekiyor sizce atmalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?