- Konuyu başlatan
Ultra Üye
Uzun süre ekran açık kaldığında ısınma olabiliyor 120hz de kullandığım için olabilir diye düşünüyorumtelefonda kısa devre olabvilir usta ısınıyormu kullanırken?
Uzun süre ekran açık kaldığında ısınma olabiliyor 120hz de kullandığım için olabilir diye düşünüyorumtelefonda kısa devre olabvilir usta ısınıyormu kullanırken?
KNK REDMİ CİHAZLAR HEP AYNI BATARA YÜZÜNDENArkadaşlar selamlar, Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ilk aylarda çok iyi şarj performansı vardı fakat şu zamanlarda hiç bakmama rağmen çok hızlı sarjı gidiyor prize bağlı yaşıyorum telefon sağlığı gösteren uygulamalar yükledim pile baktım İyi gösteriyor pil durumunu yazılımsal bir sorun mu sizce sıfırlamayı düşünüyorum çözülürmü ? 6 ay civarı oldu telefonu alalı
Aa evet neden öyle şimdi farkettim siz söyleyince. Ama hiç galeriyi açmadım kiAyarlar>Pil kısmını SS atarmısın ? Galeri pil yiyor çok büyük ihtimalle.
aynen ya 60hz kalsın şarj yemesin gereği yok bakayım bir var mı eywEkran ayarları bölümünde mevcut alakasız gibi olabilir ama hz olayı şarji sömürüyor
hocam arkadaş telefonu alalı daha 6 ay geçti diyor büyük ihtimal teknik 1 sıkıntı yetkili servisine götürse düzgünce yaparlarRedmi cihazların bataryaları değişimden sonra hep aynısı oluyor iyi biryerde orjinal batarya takarsan düzelecektir