Bende bundan korkuyorumevet atılır ama bilgi sahipi değilsen atmamanı öneririm rootu telefonuna bişeyler olabilir
Bende telefonuma root atmayı düşünyordum ama pek bilgi sahipi olmadığım için atmadımBende bundan korkuyorum
ama telefonun garantisi giderAtılır dostum yardım istersen yardımcı olabilirim
![]()
Bende bu cevabı bekliyordum teşekkür ederimBilgisi olmayan herkes yorum yapmış yaaKardeşim huawei cihazlara kolay root atamazsın önce bootloader kilidini kaldırman gerekiyor bu nedir peki dicek olursan bu root atma versiyon yükseltme gibi tüm islemleri yapmanı engelleyen kilittir. 2 Yıl önce huawei bootloader kilidini kaldırma kodunu kendi sitesinden veriyordu fakat şuanda o kodu kendi sitesinden alamıyorsun piyasadaki ücretli programları kullanmak zorundasın. İnternete yazarsan görürsün zaten huawei bootloader unlock diye. Bootloader kodunu kaldırdıktan sonra herhangi bir programla root atabilirsin.
Eğer kaldırmadan denersen örneğin kingroot vs. programlarla denediğinde %95 de falan takılacaktır mümkünatı yok root atamazsın. İyi günler![]()
Bizde yardımcı olabiliriz dedik kardeşim kötü birşey söylemedik.Bilgimiz varki yazdıkBilgisi olmayan herkes yorum yapmış yaaKardeşim huawei cihazlara kolay root atamazsın önce bootloader kilidini kaldırman gerekiyor bu nedir peki dicek olursan bu root atma versiyon yükseltme gibi tüm islemleri yapmanı engelleyen kilittir. 2 Yıl önce huawei bootloader kilidini kaldırma kodunu kendi sitesinden veriyordu fakat şuanda o kodu kendi sitesinden alamıyorsun piyasadaki ücretli programları kullanmak zorundasın. İnternete yazarsan görürsün zaten huawei bootloader unlock diye. Bootloader kodunu kaldırdıktan sonra herhangi bir programla root atabilirsin.
Eğer kaldırmadan denersen örneğin kingroot vs. programlarla denediğinde %95 de falan takılacaktır mümkünatı yok root atamazsın. İyi günler![]()