bataryanın ömrü dolmuş yeni batarya alman lazım (şarjda kapanmaması da direkt elektrik güç aldığı için açık kalıyor telefonun.)arkadaşlar bundan 20 gün önce falan telefonum kendiliğinden kapandı şarjı 30 civarlarındayken ve açmaya çalıştığımda geri kapanıyordu şarja takınca düzeldi sonrasında bu hafta içersinde ses seviyesini yarıdan fazla açınca kendiliğinden kapanmaya başladı ve dün itibari ile şarjdan çıkarınca herhangi bir uygulamaya girdiğimde telefon direk kapanıyor ve şarja takana kadar çalışmıyor ama telefonu açıp hiçbir şey yapmazsam ekran kitli durunca kapanmıyor. şarja taktığımda ise hiç kapanmıyor istediğim şeyi yapabiliyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor Not Telefon modelim Mi9 Lite
ama dostum şöyle telefon açılıyor sıkıntı yok bildirim sesi gelince bile kapanıyor ve herhangi bir uygulamaya tıklayınca yazılımsal bir sorun yoktur değil mi çünkü ilk başlarda böyle bir sorun yaşamıyordumbataryanın ömrü dolmuş yeni batarya alman lazım (şarjda kapanmaması da direkt elektrik güç aldığı için açık kalıyor telefonun.)
telefonu alalı ne kadar zaman oldu ona göre bir şey söyleyebilirizama dostum şöyle telefon açılıyor sıkıntı yok bildirim sesi gelince bile kapanıyor ve herhangi bir uygulamaya tıklayınca yazılımsal bir sorun yoktur değil mi çünkü ilk başlarda böyle bir sorun yaşamıyordum
telefonunu servise götürsen sanırım sorunun çözülecektir.arkadaşlar bundan 20 gün önce falan telefonum kendiliğinden kapandı şarjı 30 civarlarındayken ve açmaya çalıştığımda geri kapanıyordu şarja takınca düzeldi sonrasında bu hafta içersinde ses seviyesini yarıdan fazla açınca kendiliğinden kapanmaya başladı ve dün itibari ile şarjdan çıkarınca herhangi bir uygulamaya girdiğimde telefon direk kapanıyor ve şarja takana kadar çalışmıyor ama telefonu açıp hiçbir şey yapmazsam ekran kitli durunca kapanmıyor. şarja taktığımda ise hiç kapanmıyor istediğim şeyi yapabiliyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor Not Telefon modelim Mi9 Lite
ben kuzenimden aldım telefonu ama o 2 3 yıldır kullanıyor diye biliyorumtelefonu alalı ne kadar zaman oldu ona göre bir şey söyleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?