Telefonum şarjdan çıkarınca kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bundan 20 gün önce falan telefonum kendiliğinden kapandı şarjı 30 civarlarındayken ve açmaya çalıştığımda geri kapanıyordu şarja takınca düzeldi sonrasında bu hafta içersinde ses seviyesini yarıdan fazla açınca kendiliğinden kapanmaya başladı ve dün itibari ile şarjdan çıkarınca herhangi bir uygulamaya girdiğimde telefon direk kapanıyor ve şarja takana kadar çalışmıyor ama telefonu açıp hiçbir şey yapmazsam ekran kitli durunca kapanmıyor. şarja taktığımda ise hiç kapanmıyor istediğim şeyi yapabiliyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor Not Telefon modelim Mi9 Lite

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
arkadaşlar bundan 20 gün önce falan telefonum kendiliğinden kapandı şarjı 30 civarlarındayken ve açmaya çalıştığımda geri kapanıyordu şarja takınca düzeldi sonrasında bu hafta içersinde ses seviyesini yarıdan fazla açınca kendiliğinden kapanmaya başladı ve dün itibari ile şarjdan çıkarınca herhangi bir uygulamaya girdiğimde telefon direk kapanıyor ve şarja takana kadar çalışmıyor ama telefonu açıp hiçbir şey yapmazsam ekran kitli durunca kapanmıyor. şarja taktığımda ise hiç kapanmıyor istediğim şeyi yapabiliyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor Not Telefon modelim Mi9 Lite
bataryanın ömrü dolmuş yeni batarya alman lazım (şarjda kapanmaması da direkt elektrik güç aldığı için açık kalıyor telefonun.)

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bataryanın ömrü dolmuş yeni batarya alman lazım (şarjda kapanmaması da direkt elektrik güç aldığı için açık kalıyor telefonun.)
ama dostum şöyle telefon açılıyor sıkıntı yok bildirim sesi gelince bile kapanıyor ve herhangi bir uygulamaya tıklayınca yazılımsal bir sorun yoktur değil mi çünkü ilk başlarda böyle bir sorun yaşamıyordum

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ama dostum şöyle telefon açılıyor sıkıntı yok bildirim sesi gelince bile kapanıyor ve herhangi bir uygulamaya tıklayınca yazılımsal bir sorun yoktur değil mi çünkü ilk başlarda böyle bir sorun yaşamıyordum
telefonu alalı ne kadar zaman oldu ona göre bir şey söyleyebiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba Bataryanız Ölmüş Olabilir En Yakın Zamanda Telefon Tamircisine Götürünüz Aksi Taktirde Batarya Yanma/Batarya Patlama Gibi Olasılıklar Daha Yüksektir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bataryada sıkıntı olabilir iphone kullanıyorsan pil sağlığına bak bi

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
çok büyük ihitmal bataryası ölmüştür yakınındaki bir telefoncuya götürürsen sana daha iyi bir sonuç verebilir

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
bataryanız ölü dahası şayet şiştiyse anakart gibi diğer donanımlara da zarar verebilir. Size tavsiyem telefonu daha fazla şarja takmamanız ve direkt olarak donanımlı bir servise götürmeniz

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Laptoplardada aynı problem oluyor bataryanın ömrü bitmiş veya başka bir problemi var telefoncuya götür

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsun? Uzun süreli kullanım ise büyük ihtimalle bataryanın ömrü bitmiştir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telefonunu servise götürsen sanırım sorunun çözülecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yazılım hatası olabilir, son dönemlerde Xiaomi gibi telefonlarda bu sorun var. Mi de onlardan birisi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
telefon eskidiyse böle sorunlar normal ya pili değiştirecen ki oda orjinal olmassa kolay bouzlur gene yada telefonu direk değişicen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...