When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar samsung galaxy note 4 markalı bir telefonum var şarj soketi bozuktu ki genel tamirciler 30 dakika içerisinde tamir ediyor ucuz diye gittim 60 tl'ye tamire verdim yapılsın diye gittim almaya telefonu telefon tamir olmadı bla bla bir şeyler dedi telefonda kökten şarjı bitik şarj alıyomu almıyomu hiç uğraşmadım aradan 2 gün geçti baktım bi şarj oluyormu telefon soketi bile yenilenmiş şarj aleti telefona tam oturuyor her neyse gittiğimde öyle böyle dedim adam yan çiziyor bozuk telefonu verdin diye dolandırıcı muamelesi yapıyor telefonun sepetine koymuştun sen o telefonu o sıra dokunmatiğini bozmuşsun diye savunuyor ki ben telefonu cebimden düşmesin diye genelde hep sepete koyarım ama telefoncu yaptığı tamir ettiği telefonu niye olmadı der ki ? değil mi ben bu telefoncunun hakkından nasıl gelirim ,ne yapmalıyım ?
sorun çözüldü beyler değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum hiç bir ücret ödenmeden telefonumu bozdukları gibi yeniden tamir edecekler ki en başında telefona yeni bir şarj soketi takıp şarj edilebilir hale getirdiklerinden sonra bize şarj dolmuyor , telefon açılmıyor gibi cümle kullandı telefoncu bütün suç tamire verdiği firmadan kaynaklıymış ama neden denemedi acaba telefonu tekrar şarja yada onlar telefonu tamir ettirdikten sonra telefoncuya söylemedi onu şarjı 0 bir şekilde telefoncuya devr etti onu hiç anlamış değilim. devrik cümle kullandıysam kusuruma bakmayın 04:09 yorgunluğu.
sorun çözüldü beyler değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum hiç bir ücret ödenmeden telefonumu bozdukları gibi yeniden tamir edecekler ki en başında telefona yeni bir şarj soketi takıp şarj edilebilir hale getirdiklerinden sonra bize şarj dolmuyor , telefon açılmıyor gibi cümle kullandı telefoncu bütün suç tamire verdiği firmadan kaynaklıymış ama neden denemedi acaba telefonu tekrar şarja yada onlar telefonu tamir ettirdikten sonra telefoncuya söylemedi onu şarjı 0 bir şekilde telefoncuya devr etti onu hiç anlamış değilim. devrik cümle kullandıysam kusuruma bakmayın 04:09 yorgunluğu.
Son düzenleme: