Telefonumun şarjı çok hızlı tükeniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bataryasından dolayı olabılır batarya ömrü bitmiştir dostum

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aynı problem bendende var belli bir süreden sonra batarya ömrü kısalmaya başlıyor deforme oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Telefonu yeni almışsın bataryanın bu kadar çabuk tükenmesi anormal telefonu sıfırla olmadı teknik servise gönder derim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka telefonda cok uygulama yüklüyse eğer bundan dolayı olabilir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum bir telefoncuya götürüp bateri değişimi yaptırmanı öneriririm.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum telefon kaçak versiyon mu ?
Ayrıca ekran hz si 60 hz de kullan benim telefon 120hz de olmasına rağmen iphone akıcılığında süper bir şekilde kullanıyorum 120hz de çok şarj yemeye baslıyor,tabi çok yoğun kullandığim için dayanmıyor bana
Senin telefonda bataryanın yanı sıra fabrika çıkışlı panel arızası olabilir,batarya sömürüyorsa panel arızan var demektir

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ilk aylarda çok iyi şarj performansı vardı fakat şu zamanlarda hiç bakmama rağmen çok hızlı sarjı gidiyor prize bağlı yaşıyorum telefon sağlığı gösteren uygulamalar yükledim pile baktım İyi gösteriyor pil durumunu yazılımsal bir sorun mu sizce sıfırlamayı düşünüyorum çözülürmü ? 6 ay civarı oldu telefonu alalı
prize bağlı yaşaman hiç iyi değil knk telefon sağlığı için özellikle batarya için. doldurup kullanmayı alışkanlık haline getirmeye bak. ve yeni bir bataryaya ihtiyacın olabilir telefoncuya göstermek iyidir sıfırladıktan sonra aynı ise net batarya gg
Post automatically merged:

Ayrıca ekran hz si 60 hz de kullan benim telefon 120hz de olmasına rağmen iphone akıcılığında süper bir şekilde kullanıyorum 120hz de çok şarj yemeye baslıyor,tabi çok yoğun kullandığim için dayanmıyor bana
Senin telefonda bataryanın yanı sıra fabrika çıkışlı panel arızası olabilir,batarya sömürüyorsa panel arızan var demektir
knk alakasız ama hz değerine nerden bakabiliriz?

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
prize bağlı yaşaman hiç iyi değil knk telefon sağlığı için özellikle batarya için. doldurup kullanmayı alışkanlık haline getirmeye bak. ve yeni bir bataryaya ihtiyacın olabilir telefoncuya göstermek iyidir sıfırladıktan sonra aynı ise net batarya gg

knk alakasız ama hz değerine nerden bakabiliriz?
Ekran ayarları bölümünde mevcut alakasız gibi olabilir ama hz olayı şarji sömürüyor

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet kaçak ve aldığımdan beri 120hz de kullanıyorum ama son 1 aydır şarj hızlı gitmeye başladı ilk zamanlarda çok iyi gidiyordu

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Evet kaçak ve aldığımdan beri 120hz de kullanıyorum ama son 1 aydır şarj hızlı gitmeye başladı ilk zamanlarda çok iyi gidiyordu
Peki su bilgiyi de vereyim dostum sana bu tekefonlarda çin ve global iki seçenek bulunur
Kendi telefonunun global olup olmadığını kontrol et
Global demek uluslararası standartda demek
Çin malı çakma üretim demek bu faktörlerde önemli bu telefon için

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Peki su bilgiyi de vereyim dostum sana bu tekefonlarda çin ve global iki seçenek bulunur
Kendi telefonunun global olup olmadığını kontrol et
Global demek uluslararası standartda demek
Çin malı çakma üretim demek bu faktörlerde önemli bu telefon için
Hocam global version bendeki note 11 pro da çin versionda snapdragon işlemci globalde ise helio g96 var ve ayarlardan telefon hakkındaya girdiğimde helio g96 yazıyor global version yani çin değil+ normalde telefon 67 watt sarj destekliyor ama bende 33watt var bu yüzden batarya eskimiş aşınmış falan olabilir mi?

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam global version bendeki note 11 pro da çin versionda snapdragon işlemci globalde ise helio g96 var ve ayarlardan telefon hakkındaya girdiğimde helio g96 yazıyor global version yani çin değil+ normalde telefon 67 watt sarj destekliyor ama bende 33watt var bu yüzden batarya eskimiş aşınmış falan olabilir mi?
Tamam,global olduğuna sevindim çin modelleri bazı güncelleme ve programlarda sıkıntı yapabiliyor(desteklememe)

Elinde telefonunun watt hacmine hızlı şarjı detekleyen bir adaptör ve kablo kullanmıyorsan watt dengesiz olduğu için bataryan ölür zaten bu telefonlar watt dengesini sana sunamaz
kaçak Xiaomi cok kullandım nasil telefon olduklarını biliyorum

önemli olan adaptör dostum ,orjinal 67 watt xiaomi şarj aleti olursa daha iyi olur,yani zamanında ben çok adaptör kullandım orjinalin ki gibi yerini tutmadı,hatta orjinale yakın iki adaptör kafası elimde kaldı
biraz paraya kıyıp orjinal almak en iyisi
Yani birde şöyle düşün çuval dolusu para verip telefon alıyoruz şarj aletide onun kadar iyi olması lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pil ömrün azalmış olabilir ya da batarya mAh 'ı düşük olabilir

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tamam,global olduğuna sevindim çin modelleri bazı güncelleme ve programlarda sıkıntı yapabiliyor(desteklememe)

Elinde telefonunun watt hacmine hızlı şarjı detekleyen bir adaptör ve kablo kullanmıyorsan watt dengesiz olduğu için bataryan ölür zaten bu telefonlar watt dengesini sana sunamaz
kaçak Xiaomi cok kullandım nasil telefon olduklarını biliyorum

önemli olan adaptör dostum ,orjinal 67 watt xiaomi şarj aleti olursa daha iyi olur,yani zamanında ben çok adaptör kullandım orjinalin ki gibi yerini tutmadı,hatta orjinale yakın iki adaptör kafası elimde kaldı
biraz paraya kıyıp orjinal almak en iyisi
Yani birde şöyle düşün çuval dolusu para verip telefon alıyoruz şarj aletide onun kadar iyi olması lazım
Hocam dediğin gibi orjinal fakat telefonun 67watt desteği var ama 33watt kullanıyorum bundan olabilirmi? Şarja takınca mi turbo charge diye yaziyor orjinal yani

5000mAh batarya hocam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam dediğin gibi orjinal fakat telefonun 67watt desteği var ama 33watt kullanıyorum bundan olabilirmi? Şarja takınca mi turbo charge diye yaziyor orjinal yani

5000mAh batarya hocam
Evet direkt o sebepten bataryan şişme yapmış voltaj ayarı neyse onu kullanmalısın yani en iyisi orjinal şarj aletini kullanmak lazım ve önerilen değerde

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pil ömrü azabilir ama mah dan bir düşüş olmaz

Zaten bir telefon bararyası ömrü max 3 yıldır 5000 mah bir telefon için normalde 2 senedir ama 3 sene sayıyorum

3x365=1095 dolum ömrü olur 5000 mah bir telefon bataryası için dolum ömrü ortalama 1000 dolumdur 1000 dolumdan sonra en kral telefonu getir 3 yıl kullan batarya ömrü 1000 dolumdan sonra ölmeye başlar lityum-iyon bataryalar deşarj da çok iyidir ama çok fazla uzun ömürlü olamıyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet direkt o sebepten bataryan şişme yapmış voltaj ayarı neyse onu kullanmalısın yani en iyisi orjinal şarj aletini kullanmak lazım ve önerilen değerde
Hocam pilde şişme vs. yok normal yani ama teşekkürler 67watt sarj aletini alicam

Pil ömrü azabilir ama mah dan bir düşüş olmaz

Zaten bir telefon bararyası ömrü max 3 yıldır 5000 mah bir telefon için normalde 2 senedir ama 3 sene sayıyorum

3x365=1095 dolum ömrü olur 5000 mah bir telefon bataryası için dolum ömrü ortalama 1000 dolumdur 1000 dolumdan sonra en kral telefonu getir 3 yıl kullan batarya ömrü 1000 dolumdan sonra ölmeye başlar lityum-iyon bataryalar deşarj da çok iyidir ama çok fazla uzun ömürlü olamıyorlar.
Pil ömrüden kastınız sarj ettikden sonrası ömrü değil demi, yani 2 yılsa 1 yıl olur diyorsunuz

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI

5000mAh batarya hocam
33 watt şarj aletini çok fazla kullandıysan pil dengesiz şarjdan dolayı ömrü bitmiştir
Telefon kaç wattı destekliyorsa o watta şarj aleti kullanmak en iyisi

Hocam pilde şişme vs. yok normal yani ama teşekkürler 67watt sarj aletini alicam

Pil ömrüden kastınız sarj ettikden sonrası ömrü değil demi, yani 2 yılsa 1 yıl olur diyorsunuz
dostum günde 1 kere şarj ettiğini varsay 1000 kere tam batarya dolumdan sonra telefon aynı batarya performansını vermez

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
33 watt şarj aletini çok fazla kullandıysan pil dengesiz şarjdan dolayı ömrü bitmiştir
Telefon kaç wattı destekliyorsa o watta şarj aleti kullanmak en iyisi
Tamamdır hocam 67 ye gecicem yakinda ama fiyatlari cok tuzlu bundan sonra 67 ye gecsem düzelme şansı varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...