telefonumun sorunun nedeni nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
servise gonder hocam ama buyuk ihtimal onada bi b0k uydurup geri yollayacaklar belki bi ihtimal halloladabilir

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şimdi millet uygulamayla alakası yok şarja taktığımda da kapanıyor çünkü şimdi açık kullanıyorum ama şarjdan çıkardığımda telefon kapalıylen pil simgtesinin içinde ünlem işareti çıkıyor muhtemelen pilden

sorununu yazda nedenini bilelim
en sona yazdım başta da yazdım

servise gonder hocam ama buyuk ihtimal onada bi b0k uydurup geri yollayacaklar belki bi ihtimal halloladabilir
hocam 2016 da çıkmış amiral gemisi bu ne servisi hiç pil değişimi olmamış pil gitmiştir muhtemelen başta ve en sonda yazdıklarımı oku istersen

şimdi gençler son olarak sorunu anlatayım tekrar bazılarınız anlamamış telefon şuan açık telefon açıkken kullanılıyorum ama sanki şarjı biraz hızlı gidiyor gibi neyse telefonu şarja taktığımda her zaman değil uzun süre kalınca telefon kapanıyor ama şarj oluyor %100 sonra kapalı şekilde şarjdan çıkardığımda batarya simgesi içinde ünlem işareti gösteriyor beyaz renkte sonra telefonu açıyorum ya açılıyor yada açılmıyor açılmayınca biraz bekliyorum açılıyor sorunsuz şekilde kullanıyorum şarjı bitene kadar her şarjda hemen hemen böyle oluyor ancak dün dediğim gibi oyuna girereken kapandı bir açamadım açıldığı gibi kapandı internetten araştırdım watt değeri yetersiz tarzında şeyler deiler sorunun pilde olduğunu düşünüyorum muhtelemen de öyle ama başka anakart ram veya başka bir parçada sorun olabiir mi onu merak ediyorum ama telefon pil uyarısında ünlemle veriyor

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yeni telefon için bütçen var mı bilmiyorum ama hakkı yeni telefon

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka en yakın telefoncu varsa bi göster banada aynısı olmuştu hallettiler saolsun

✔ Verified User
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
muhtemelen sorun, yüklediğin oyunun neden olduğu bir uygulama çakışması olabilir, telefonunuza fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
bataryayı deiştirmeyi deneyebilirsin yüksek ihtimal düzelir

Oha Shaco Youtube
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
discord verirsen yardim edeyim veya telefoncu çare

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
%90 pil kanki playstorede bazen virüslü şeylerde oluyoda pil sorunludur pilini değiştir telefoncuya düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...