Üye
CG8 plus'ıma nasıl rom yüklerim?
root telefonu sıfırlamak değil, telefonun bütün her yerine erişim sağlamak için yapılır. ROM ise telefonun işletim sistemini unoffical değiştirmek için atabilirsiniz.Dostum bilgisayar formatlıyormuş gibi telefonu da sıfırlamak istiyorsan bunun adı root rom değil. Rom mu atmak istiyorsun root mu ?
Root telefonu formatlamak demektir. Çünkü alışagelmiş kullanımı bu yöndedir. Ayrıca konuda root değil rom sorulmuş konu sahibi de gerekli düzenlemeleri ve bilgilendirmeyi yapmış. Bana bilmişliğinizi dayatıp disslike attığınıza göre amacınız tartışma çıkarmak. Oralı bile olmayacağımı bilmenizi isterim.root telefonu sıfırlamak değil, telefonun bütün her yerine erişim sağlamak için yapılır. ROM ise telefonun işletim sistemini unoffical değiştirmek için atabilirsiniz.
eleaçıklama için teşekkürler çok iyiO quarto não é jogado em todos os telefones, em primeiro lugar, há um quarto adequado para o modelo adequado.
Seria bom se você alterasse o tópico como root, não Rom.Üzgünüm, iyi açıklanmadığını düşünüyorum.
ACevap için teşekkürler kardeşim yapmak istediğim şey köktüCara, se você quer resetar o telefone como se estivesse formatando um computador, não é uma ROM root. Você quer rum ou raiz?
Obrigado pela resposta mano o que eu quero fazer é rootCara, se você quer resetar o telefone como se estivesse formatando um computador, não é uma raiz ROM. Você quer rum ou raiz?
sıkıntı orda işte kanka nerden atarsan at attığınız romlara dikkat edin aynı romu 2 kere denerseniz gene gitme ihtimali oluyor dokunmatiğinpc den yapabiliosun die biliorum ama tehlikeli diolar
Konu sahibi rom olarak bahsetmiş ilk mesajınıza gidin isterseniz.Root telefonu formatlamak demektir. Çünkü alışagelmiş kullanımı bu yöndedir. Ayrıca konuda root değil rom sorulmuş konu sahibi de gerekli düzenlemeleri ve bilgilendirmeyi yapmış. Bana bilmişliğinizi dayatıp disslike attığınıza göre amacınız tartışma çıkarmak. Oralı bile olmayacağımı bilmenizi isterim.
Konu sahibi konu ismini sonradan uyarılardan sonra değiştirdi. Başından beri takip etseydiniz bilirdiniz. Yargısız infaz yapmanın bir mantığı yokKonu sahibi rom olarak bahsetmiş ilk mesajınıza gidin isterseniz.