Telefonun şarj ışığı yanıp sönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba, telefonum bir anda kapandı, ekran dahil hiç bir şey yok. Şarja taktığımda telefonumun ışığı yanıp sönüyor. Sanki güç yetmiyormuş gibi fakat farklı şarj makinesi ve prizde kullandım. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Problem bataryada olabilir mi? telefoncular bunu çok rahat test eder dostum.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Problem bataryada olabilir mi? telefoncular bunu çok rahat test eder dostum.
Evet olabilir, şu an emin değilim fakat boş yere para harcayamam maaşa son 5 gün ve malum ay sonuna para kalmıyor :D
Başka birisi böyle bir şey yaşadıysa belki farklı şekilde çözmüştür diye düşünmüştüm.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Evet olabilir, şu an emin değilim fakat boş yere para harcayamam maaşa son 5 gün ve malum ay sonuna para kalmıyor :D
Başka birisi böyle bir şey yaşadıysa belki farklı şekilde çözmüştür diye düşünmüştüm.
Sadece sorunun ne olduğunu anlamak için bi test yapacaktır dostum mahalle telefoncuları bundan ücret almaz ben bir kaç kez batarya değiştirttim para almadılar benden. En azından sorunun ne olduğunu öğrensen ona göre çözüm yollarına başvurabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
batarya ömründen olabilir veya daha önce düşürdüysen veya telefon çok ısındıysa fln onlardan olabilir telefoncuya götür kankam

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rom atmaya çalıştıysan ondan olabilir bug'da kalmış olabilir telefon'nun ömrü bitmiş olabilir herşey olabilir geçmiş olsun umarım sadece konu batalya'dır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Aynısı benim telefonuma da oldu, servise götürdüm şarja taktılar ve açıldı. Tavsiyem servise götürmeniz

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynısı benim telefonuma da oldu, servise götürdüm şarja taktılar ve açıldı. Tavsiyem servise götürmeniz
Tamamdır teşekkür ederim, mecbur teknik servise kaldık zaten. Telefon tamamen kapalıyken şarj ışığı yanıp sönmüyor ama şarjdan çıkarıp telefonu başlatmaya çalıştığımda ışık yanıp sönüyor, bu gün 1-2 saat daha şarjda tutucam işten çıkınca da mecbur servise zaten, inşallah gitmeme gerek kalmaz.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Telefon markası ne? Xiaomi ise çöküyor bazen. Ses açma tuşu ve kilit tuşuna bi 10 saniye kadar basılı tutarsan açılır muhtemelen.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum sanırsam batarya tam boşalım yapmış veya da aşırı ısınmadan dolayı safe moda geçmiştir biraz bekle
eğer bekleyip hala açılmıyorsa telefonu pc ye bağla bağlanma sesi geliyorsa cihaz brick moda geçmiştir
bir de cihaz modeli söyleyebilir misin ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum sanırsam batarya tam boşalım yapmış veya da aşırı ısınmadan dolayı safe moda geçmiştir biraz bekle
eğer bekleyip hala açılmıyorsa telefonu pc ye bağla bağlanma sesi geliyorsa cihaz brick moda geçmiştir
bir de cihaz modeli söyleyebilir misin ?
huawei mate 10 lite kullanıyorum, bilgisayara bağlamayı da deneyeceğim.

edit: bilgisayara bağlamayı denedim tepki yok, ışık yanıp sönmeye devam ediyor telefonda, şu an sadece prize bağladığımda ışık normal şekilde yanıyor fakat telefonu açamıyorum

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir çok ihtimal var hocam en temizi bir servise götürmek garantisi varsa çok rahat edersiniz

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet, yaklaşık 2 saat civarından beri telefonum şarjdaydı, şu an açıldı, bataryada galiba hiç mi şarj kalmamış çözemedim, yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...