Süper Üye
açarsan memnun olurum kardeşim sağol cevapladığın içinOnu bilmiyorum sanırsam var ilerde araştırıp onunla da ilgili konu açarım.
açarsan memnun olurum kardeşim sağol cevapladığın içinOnu bilmiyorum sanırsam var ilerde araştırıp onunla da ilgili konu açarım.
evet ben kullanıyorum ama pc ile telefonun ip adreslerinin aynı olması lazım@of nope king kardeşim benim masaüstü bir bilgisayarım var ve masaüstü bilgisayarımda wifi aleti yok yani pc den wifi ile internete bağlanamıyorum sadece kablo ile yani programda wifi kısmını kullanabilirmiyim.
@of nope king kardeşim benim masaüstü bir bilgisayarım var ve masaüstü bilgisayarımda wifi aleti yok yani pc den wifi ile internete bağlanamıyorum sadece kablo ile yani programda wifi kısmını kullanabilirmiyim.
Yanıt için thanks.evet ben kullanıyorum ama pc ile telefonun ip adreslerinin aynı olması lazım
Teşekkür ederim yardımın için boşuna mikrofon almama gerek kalmadı.Onu sana şöyle anlatayım reis. pc den wifi ye bağlanmana gerek yok saten
Telefonu wifi ye bağlayıp wo mic telefona indirip oradan ip adresini alman gerek.
Yanıt için thanks.
Teşekkür ederim yardımın için boşuna mikrofon almama gerek kalmadı.
Yararlı Ama Telefon Kulaklığıda Kullnabilir
wifi veya usb sanırımpeki bu 4 bağlanma seçeneği arasında en iyisi hangisi?
peki bu 4 bağlanma seçeneği arasında en iyisi hangisi?
teşekkürler, usb hem şarjda eder![]()